Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAE: Lazăr Comănescu s-a întâlnit, la Vilnius, cu omologul lituanian

Publicat:

, , a avut joi, la Vilnius, o intrevedere cu omologul lituanian, , discuțiile vizand cooperarea bilaterala, temele de actualitate ale agendei europene și regionale, precum și aspecte ale cooperarii in cadrul NATO, informeaza MAE intr-un comunicat remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, întrevederea a avut loc în marja participarii la reuniunea informala pe teme de politica externa și securitate "" de la Trakai, în Lituania.

"Au fost evidențiate relațiile bilaterale foarte…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis s-a intalnit cu președintele sud-coreean Yoon Suk-yeol

10:06, 23.04.2024 - Astazi, presedintele Klaus Iohannis a fost primit de omologul sau sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidential. Intalnirea are loc in cadrul vizitei oficiale de trei zile, pe care Președintele Romaniei o face in Coreea de Sud. Discuțiile dintre Klaus Iohannis si omologul sau vizeaza teme privind…

Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele Ungariei la summitul de la Vilnius

17:40, 11.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Vilnius, cu presedintele Ungariei, Tamas Sulyok, in marja Summitul Initiativei celor Trei Mari. Cei doi șefi de stat au discutat despre relatiile bilaterale si economice dintre cele doua state.

Iohannis s-a intalnit cu Zelenski, in Lituania, inainte de summitul Celor Trei Mari. Ce au discutat cei doi lideri

17:15, 11.04.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat ca a avut o discutie substantiala, la Vilnius, cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, in care a reiterat sprijinul ferm al Romaniei pentru Ucraina, scrie observatornews.ro .

Video | Klaus Iohannis s-a intalnit cu Volodimir Zelenski, la Vilnius: Ce au discutat cei doi președinți / Foto-Video

15:00, 11.04.2024 - Video | Klaus Iohannis s-a intalnit cu Volodimir Zelenski, la Vilnius: Ce au discutat cei doi președințiPresedintele Klaus Iohannis are, joi, o intrevedere bilaterala cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, in marja Summitului Initiativei celor Trei Mari.

Iohannis s-a intalnit cu Zelenski la summit-ul de la Vilnius: „Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina”

14:35, 11.04.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit joi cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Vilnius, in marja Summit-ului Initiativei celor Trei Mari. „Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina, pe toate dimensiunile relevante”, a scris șeful statului pe X (fosta Twitter).

Stoltenberg a promis interoperabilitate și sprijin pentru Ucraina

17:10, 22.02.2024 - In contextul tensiunilor geopolitice crescande și al provocarilor de securitate din estul Europei, Jens Stoltenberg , Secretarul General al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), a vorbit despre complexitatea și sensibilitatea procesului de aderare a Ucrainei la Alianța Nord-Atlantica.…

Ministrul de Externe, Luminița Odobescu, s-a intalnit la Munchen cu veterani ucraineni

16:30, 18.02.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a participat, in cea de-a doua zi a Conferintei de Securitate de la Munchen, la o intalnire cu un grup de veterani de pe frontul ucrainean, prilej cu care a transmis un mesaj ferm de solidaritate a Romaniei

Ministrul de externe al Slovaciei s-a intalnit cu primarul Florin Birta. Ce au discutat aceștia

21:21, 26.01.2024 - Ministrul Afacerilor Externe si Europene al Slovaciei, Juraj Blanar, a declarat vineri, la Oradea, ca sprijinirea comunitatilor slovace de pretutindeni nu reprezinta doar niste vorbe, ci o chestiune ancorata in programul de guvernare, prin care se vor putea sustine nu numai activitati culturale sau…


Ce parere ai despre aceasta stire?