Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Macron ameninţă cu raiduri în Siria dacă se va descoperi că guvernul foloseşte arme chimice împotriva cetăţenilor

Publicat:

Presedintele francez a amenintat ca va “ataca” Siria daca vor fi gasite dovezi ca guvernul sirian foloseste arme chimice impotriva cetatenilor, scrie BBC, conform news.ro.

“Vom ataca locurile din care se fac aceste lansari sau acolo unde sunt organizate”, a spus presedintele francez.

Macron a precizat de asemenea si ca serviciile secrete franceze nu au gasit pana acum dovezi ca au fost folosite arme chimice.

Comentariile lui Macron vin dupa mai multe relatari despre posibile atacuri cu clor in Siria de la inceputul lui ianuarie.

Noua oameni care au prezentat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emmanuel Macron si Giorgia Meloni condamna ferm atacul iranian impotriva Israelului

21:30, 14.04.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron "a condamnat cu cea mai mare fermitate atacul fara precedent lansat de Iran impotriva Israelului" si a indemnat la "retinere" partile implicate, intr-un mesaj postat duminica pe reteaua sociala X, informeaza AFP.

Rusia, acuzata ca folosește sistematic atacuri chimice impotriva soldaților ucraineni: „Zilnic, una, doua grenade cu gaz”

10:10, 07.04.2024 - Soldații ucraineni descriu atacuri rusești cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii incearca sa-i disloce de pe pozițiile incorporate, potrivit The Guardian. Folosirea acestor substanțe pe timp de razboi este interzisa.

Biden și Scholz au fost impotriva ideii lui Macron

17:25, 03.04.2024 - In februarie, președintele francez Emmanuel Macron a purtat discuții confidențiale cu președintele american Joe Biden și cancelarul german Olaf Scholz pentru a schimba strategia Occidentului in razboiul din Ucraina și a-i impinge pe aliați sa adopte o abordare mai dura fața de Rusia. Despre aceasta…

Franța pregatește cetațenilor 'un ajutor pentru a muri': Care sunt 'condițiile stricte' pentru primirea acestui ajutor

00:35, 12.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat duminica aceasta ca un proiect de lege ce deschide calea spre "un ajutor pentru a muri", in "conditii stricte", va prezentat in aprilie Consiliului de ministri, in vederea unei prime lecturi in luna mai in Adunarea Nationala, informeaza AFP. Pacientii…

Macron propune o 'forța europeana de control sanitar și agricol' la Bruxelles pentru a evita concurența neloiala in UE

19:55, 01.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron cere joi, la Bruxelles, ”infiintarea unei forte europene de control sanitar agricol”, in vederea unei ”evitari” a unei ”concurente neloiale” intre state membre UE, relateaza AFP.Guvernul lui Emmanuel Macron condus de catre Gabriel Attal a anuntat joi mai multe…

Duda ataca dur Comisia Europeana din cauza blocarii fondurilor UE: O „incercare de a forta” Polonia sa-si schimbe Guvernul

13:26, 22.01.2024 - Presedintele polonez Andrzej Duda a criticat Comisia Europeana pentru blocarea fondurilor UE, spunand ca a fost „o incercare de a forta Polonia sa-si schimbe” guvernul. Duda a adaugat ca este deschis negocierilor legate de schimbari in sistemul de justitie, scrie digi24.ro .

Duda ataca Comisia Europeana din cauza blocarii fondurilor UE: O „incercare de a forta” Polonia sa-si schimbe Guvernul

11:05, 22.01.2024 - Presedintele polonez Andrzej Duda a criticat Comisia Europeana pentru blocarea fondurilor UE, spunand ca a fost „o incercare de a forta Polonia sa-si schimbe” guvernul. Duda a adaugat ca este deschis negocierilor legate de schimbari in sistemul de justitie, scrie digi24.ro .

Andrzej Duda ataca Comisia Europeana din cauza blocarii fondurilor UE: O „incercare de a forta” Polonia sa-si schimbe guvernul

10:06, 22.01.2024 - Presedintele polonez Andrzej Duda a criticat Comisia Europeana pentru blocarea fondurilor UE, spunand ca a fost „o incercare de a forta Polonia sa-si schimbe” guvernul. Duda a adaugat ca este deschis negocierilor legate de schimbari in sistemul de justitie.


Ce parere ai despre aceasta stire?