Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucrări. Trafic restricţionat pe A2, pe banda a doua, în dreptul localităţii Dor Mărunt

Publicat:

Traficul rutier este restrictionat luni, 23 septembrie, pe , pe banda a doua, intre kilometrii 70 si 73, pe sensul de mers spre Capitala, din cauza lucrarilor de curatare a carosabilului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Cirstoiu, despre traficul din Capitala: Haos

15:50, 15.04.2024 - „Aș putea descrie intr-un singur cuvant traficul din Capitala: haos”, spune candidatul PSD-PNL la Primaria generala a municipiului București, Catalin Cirstoiu. El afirma ca „ timpii petrecuți de noi in trafic sunt enormi, sunt de-a dreptul stresanți pentr

Cirstoiu spune ca traficul din București e „haos”: „Mergand cu metroul, mașina și tramvaiul, am constatat ca e de-a dreptul stresant”

13:11, 15.04.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, a declarat luni ca ar putea descrie intr-un singur cuvant traficul din Capitala: „haos”. El a precizat ca vrea trecerea Metroului si a centurii vechi la municipalitate. „Este vital sa avem un Plan real de mobilitate urbana”, a mai afirmat Cirstoiu.

Traficul restricționat pe Autostrada Soarelui pentru lucrari

09:36, 04.04.2024 - Circulația rutiera este restricționata pe a doua banda a Autostrazii Soarelui, pe sensul catre Capitala, pe tronsonul kilometric 149+700 metri - 147, pentru a permite efectuarea unor lucrari la partea carosabila de colmatare fisuri.

Accident grav pe Autostrada Soarelui, in zona Medgidia. Traficul este oprit pe sensul spre Capitala

08:40, 31.03.2024 - Traficul este blocat, duminica dimiineața, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre capitala, in zona localitații Medgidia, din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme. Doua persoane sunt ranite.

Traficul pe Pasajul Baneasa din nordul Capitalei va fi restricționat vineri și sambata noaptea

11:55, 29.03.2024 - Traficul pe Pasajul Baneasa din nordul Capitalei va fi restricționat vineri noaptea, pentru instalarea unor senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Baneasa. Se va restricționa circulația pe banda I pe sensul de intrare in București, potrivit mediafax „In noaptea de 29/30.03.2024, in intervalul…

Traficul rutier restricționat in Pasajul Unirii din Capitala. Un motociclist a intrat in peretele pasajului

00:11, 27.03.2024 - Traficul rutier este restrictionat marti seara in Pasajul Unirii din Capitala, pe sensul de mers catre bd. Marasesti, dupa ce un motociclist a intrat in peretele pasajului, anunta Brigada Rutiera, conform agerpres.ro. “La data de 26 martie, in jurul orei 21,20, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel…

Un motociclist a intrat in peretele Pasajului Unirii din București. Traficul a fost restricționat

23:06, 26.03.2024 - Traficul rutier este restrictionat marti seara in Pasajul Unirii din Capitala, pe sensul de mers catre bd. Marasesti, dupa ce un motociclist a intrat in peretele pasajului, anunta Brigada Rutiera.

Carambol pe autostrada A3, la intrarea in Capitala! Traficul rutier este restricționat

18:35, 03.03.2024 - Traficul rutier este restrictionat duminica seara la intrarea in Capitala de pe autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti, din cauza unui accident in care au fost implicate cinci autoturisme, a anuntat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane. Potrivit sursei citate, evenimentul rutier…


Ce parere ai despre aceasta stire?