Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucian de la "Mireasă pentru fiul meu", în doliu: "Am avut un deces"

Publicat:

si Lucian, fostii concurenti de la "Mireasa pentru fiul meu", au trecut prin momente cumplite. Femeia a anuntat cu durere în suflet ca a avut un doliu în familie.

si Lucian de la "Mireasa pentru fiul meu" au trecut prin momente grele. Femeia si-a anuntat prietenii virtuali ca soacra ei a încetat din viata, motiv din cauza caruia nu a mai putut raspunde mesajelor primite.

"Buna ziua,tuturor! În primul rând vreau sa îmi cer mii de scuze pentru faptul ca nu v-am putut raspunde urarilor…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Acces Direct. Inginerul considerat vinovat de familia lui Valerie raspunde acuzațiilor. Ultimele momente dinainte de tragedie

21:10, 22.03.2024 - Valerie a murit pe 23 noiembrie 2019, atunci cand un malaxor ar fi cazut peste el, pe cand se afla la locul de munca. Familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi și susține ca totul s-ar fi intamplat intr-un moment de neatenție.

Doliu in familia Cristinei Șișcanu! O persoana draga din viața prezentatoarei TV a trecut in neființa / FOTO

21:10, 08.03.2024 - Cristina Șișcanu, soția lui Madalin Ionescu, este in doliu. Cunoscuta prezentatoare TV trece prin momente cumplite. Chiar vedeta din showbiz-ul de la noi a facut anunțul extrem de trist, in urma cu doar cateva momente. O persoana draga din viața ei a trecut in neființa și a lasat in sufletul ei doar…

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, in doliu! Tanara a pierdut o persoana draga / FOTO

13:21, 13.02.2024 - O noua lovitura pentru Madi, finalista de la Mireasa. Dupa problemele de sanatate și dupa desparțirea de Sergiu, tanara trece, din nou, prin clipe dificile din punct de vedere emoțional. De curand, fosta concurenta a pierdut o persoana draga.

Mireasa sezonul 8. Madi, in doliu. De ce a aparut pe contul ei o imagine cu lumanari

11:10, 13.02.2024 - Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. Dupa internarea in spital, tanara a anunțat ca mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Ce a putut sa faca o mireasa la propria nunta: „Atat de vulgar”. A dat frau liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitați

12:15, 27.01.2024 - O mireasa a atras criticile internauților dupa ce a publicat un videoclip cu dansul pe care i l-a pregatit soțului ei in noaptea nunții. Femeia nu s-a lasat deloc intimidata de privirile invitaților și i-a aprins imaginația mirelui cu mișcari provocatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?