Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loredana Groza, mesaj emoţionant pentru părinţi la NUNTA de AUR! Tatăl artistei seamănă cu actorul Al Bano

Publicat:

A fost o zi deosebita pentru ieri. Parintii ei au implinit 50 de ani de cand au pasit in fata altarului si si-au jurat iubire la bine si la rau. Cantareata s-a pozat alaturi de ei si a scris un mesaj emotionant cu ocazia aniversarii nuntii de aur.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru: „M-am simțit jignita...”

12:35, 12.04.2024 - Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Iata ce declarații neștiute pana acum a facut vedeta despre acest subiect important din viața ei!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Ovidiu Hațegan, discurs emoționant cu gandul la parinții pe care i-a pierdut: „Le mulțumesc... Acolo de Sus sper ca sunt foarte mandri”

14:55, 24.03.2024 - Ovidiu Hațegan (43 de ani) a primit un premiu special pentru „promovarea imaginii Aradului” pe plan intern, dar și internațional, la Gala Elitelor Aradene, eveniment ce-a avut loc sambata seara, la Palatul Cultural din Arad. Unul dintre cei mai buni arbitri din istoria arbitrajului romanesc a primit…

Mira implinește 29 de ani. Ce mesaj a postat cantareața pe rețelele de socializare: “Ma simt ca la…” / VIDEO

13:10, 12.03.2024 - Este sarbatoare mare pentru Mira. Cantareața implinește 29 de ani și este mai fericita ca oricand. Traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Levi Elekes, iar muzica ei se aude des la radio, avand mult succes in industria muzicala. Pentru a marca aceasta zi, a publica tși un videoclip, insoțit…

Raluca Dragoi, mesaj emoționant de ziua partenerului ei, Daniel. Postarea facuta de cantareața, pe internet: „Te iubesc” / FOTO

12:05, 06.03.2024 - Este zi mare in familia Ralucai Dragoi! Daniel, partenerul cantareței iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis artista partenerului ei, Daniel, cu ocazia acestui special eveniment! Postarea facuta de cantareața, pe internet.

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Gestul emoționant al unei tinere pentru a nu-și lasa tatal sa plece in Anglia. Bob Radulescu: „Acest mesaj m-a topit”

07:05, 03.02.2024 - Indragitul actor Bob Radulescu a primit un mesaj de la o tanara, care incearca sa-și ajute tatal sa nu se intoarca la munca in Anglia. Fiind tata de fata, artistul a fost „pur și simplu topit” de inițiativa indrazneața a tinerei

Loredana Groza, acasa la Iulia Vantur și Salman Khan, in Mumbai. Cum a fost primita: „Casa voastra e…”

17:01, 26.01.2024 - De mai bine de o saptamana, Loredana Groza (53 de ani) și fiica ei Elena se afla in vacanța in Mumbai, India. Cantareața a avut și o companie minunata, o veche prietena, Iulia Vantur, alaturi de care s-a plimbat peste tot. Mai mult decat atat, Loredana și fiica ei au fost invitate la actrița și […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?