Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveText Simona Halep - Marketa Vondrousova (de la ora 14:00)

Publicat:

Simona Halep (2 WTA) debuteaza joi la turneul Premier 5 de la Roma, împotriva cehoaicei (44 WTA). Partida se desfașoara pe arena Pietrangeli și poate fi urmarita în direct pe și LiveText pe HotNews.ro.
Halep și Vondrousova s-au mai întâlnit o singura data, în acest an, la , în faza optimilor. A fost atunci 6-2, 3-6, 6-2 pentru Marketa în deșertul californian.
În primul tur, a eliminat-o pe (40 WTA), scor 1-6, 6-4, 7-6(4), dupa un meci care a durat doua ore și 33…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Farul Constanța - FCSB, in play-off-ul SuperLiga

20:25, 31.03.2024 - ​Farul Constanța și FCSB se intalnesc la Ovidiu intr-un duel ce se anunța a fi foarte interesant, in etapa cu numarul 2 din play-off. In cazul unui succes, gruparea roș-albastra s-ar distanța la 7 puncte de Universitatea Craiova. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima…

LiveBlog Universitatea Craiova - Rapid București, in play-off-ul SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:25, 30.03.2024 - ​Universitatea Craiova - Rapid este capul de afiș al etapei cu numarul 2 din play-off-ul SuperLigii Romaniei, ambele formații avand șanse reale la caștigarea titlului. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Sepsi - CFR Cluj, in etapa 2 din play-off-ul SuperLiga

20:00, 29.03.2024 - Sepsi Sfantu Gheorghe și CFR Cluj se intalnesc in primul meci al etapei cu numarul 2 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog CFR Cluj - Universitatea Craiova, in etapa 1 din play-off-ul SuperLiga

19:36, 16.03.2024 - CFR Cluj și Universitatea Craiova se intalnesc in prima etapa a play-off-ului SuperLiga Romaniei. Ambele formații au șanse sa caștige titlul, iar o victorie este imperativa pentru ambele formații. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Activeaza Modul Multiplu la Indian Wells pentru un potențial extra caștig de pana la 70 la suta

12:25, 11.03.2024 - Turneul de la Indian Wells programeaza, luni, 11 martie, mai multe meciuri extrem de interesante din faza turului al treilea in competiția feminina. Maria Sakkari, Naomi Osaka, Elina Svitolina, Sloane Stephens sau Marketa Vondrousova sunt favorite in meciurile lor pentru calificarea in optimile de finala…

LiveBLOG Sorana Cirstea - Jasmine Paolini, in semifinalele WTA Dubai / Meciul incepe la 14:30

14:15, 23.02.2024 - ​Sorana Cirstea se afla la o singura victorie distanța de cea mai buna clasare a carierei, sportiva noastra urmand sa o intalneasca pe Jasmine Paolini in semifinalele turneului „WTA 1000” de la Dubai. Partida este transmisa in direct pe DigiSport 2 și LiveBLOG pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?