Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

liveTEXT de la 18:30 ASA Tîrgu Mureş - U Cluj » Patru ani au trecut de la ultima victorie a gazdelor împotriva "Şepcilor Roşii"

Publicat:

Victorioasa in Cupa Ligii contra Petrolului, U Cluj vrea sa ia toate cele 3 puncte din deplasarea de la Tirgu Mures, unde va intilni ASA. 

Tweet

Le va fi foarte greu insa avind in vedere investitiile care s-au facut la echipa nou promovata. ASA a adus multi jucatori experimenati, astfel ca pe teren propriu isi propune sa scoata cit mai multe puncte.

Partida dintre cele doua va incepe la 18:30 si va fi transmisa in direct la Look TV. Meciul va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.RO.

Echipele probabile:

ASA: Stancioiu - Velayos, Bejan, Balaur, Salageanu

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua parade ale lui Niczuly incetinesc cursa de urmarire a lui CFR Cluj dupa FCSB

23:55, 29.03.2024 - Sepsi OSK Sfantu Gheorghe și CFR Cluj au remizat vineri in primul meci al etapei a doua a play off-ului Superligii la fotbal. La capatul unui meci cu multe faze de poarta, scorul final a fost 1-1. Ambele goluri au fost marcate in prima repriza.

Adrian Mutu, la prima apriție publica dupa ce și-a facut implant de par

13:05, 28.03.2024 - Adrian Mutu și-a facut transplant de par in pauza pentru meciurile echipelor naționale. Iar la prima conferința inainte de reluarea Superligii, antrenorul de la CFR Cluj a aparut cu o șapca neagra pe cap. „Feroviarii” au meci cu Sepsi pe 29 martie, de la 20:30. Recunoscut pentru faptul ca mereu a avut…

Se intoarce gafeurul Superligii! Istvan Kovacs a fost suspendat doar 3 etape dupa ce-a distrus Sepsi - CSU Craiova

14:55, 27.02.2024 - Istvan Kovacs (39 de ani) a distrus meciul dintre Sepsi și Universitatea Craiova din etapa 24, iar dupa trei runde unde n-a primit niciun meci, dar s-a „plimbat” in optimile Champions League la Inter Milano - Atletico Madrid, „centralul” revine și in Superliga, la U Cluj - Farul. Pe 4 februarie, Istvan…

Mihai Rotaru a rabufnit: „Echipa nu mai este buna!”

09:05, 21.02.2024 - Mihai Rotaru, patronul Universitații Craiova, și-a exprimat frustrarea pentru situația prin care trece echipa sa in campionat, cu o forma in ultimele 5 partide de doua egaluri (ambele 2-2 cu Botoșani și „U” Cluj), o singura victorie (3-1 cu Sepsi) și doua infrangeri (0-3 cu FCSB și 1-2 cu Farul). Universitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?