Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lipsa unei rădăcini de stimulare a maxilarului poate duce la degradarea oaselor. Vezi cum se face implantul dentar

Publicat:

Rolul implanturilor dentare este acela de a asigura stabilitate, indiferent ca alegi coroanele dentare, proteza partiala sau proteza completa, acestia vor trebui sa semene cat mai bine cu dintii sanatosi si naturali.

Sub tesuturile gingiilor radacina acestuia se extinde in maxilar, ancorata intr-o priza si tinuta pe loc cu ajutorul tesuturilor parodontale puternice. Scopul radacinii este dublu, acela de a furniza nervilor si tesuturilor dintilor nutrienti si de a stabiliza dintele, deoarece este expus presiunii de muscare si mestecare.

„Pentru a avea o sanatate orala buna, toate…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Cirstoiu spune ca a operat și la privat pentru ca l-au chemat pacienții. Medicul da vina pe lege pentru combinații

19:15, 19.04.2024 - „Am operat și in alte spitale publice, insa va spun ca am operat și in R. Moldova, unde am inceput protezarea genunchiului și a șoldului. Am oferit opinia medicala și in alte spitale private cand mi s-a solicitat. Am raspuns oricarui apel telefonic, mi-am spus opiniile și mi-am ajutat colegii. Eu nu…

Implantul dentar vs proteza dentara. TOT ce trebuie sa știi pentru a face cea mai buna alegere

11:10, 02.04.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Pierderea dinților, o consecința a afecțiunilor orale sau a traumatismelor la nivelul gurii, poate afecta starea generala de sanatate și calitatea vieții, deoarece are o influența negativa majora asupra capacitații de a mesteca adecvat alimentele și de articulare…

A sunat alarma la secția UPU a Spitalului Bagdasar - Arseni: Pacienții și personalul fiind evacuați

12:50, 31.03.2024 - Alarma de gaze medicinale s-a declansat duminica dimineata la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Bagdasar - Arseni, pacientii si personalul fiind evacuati, transmit reprezentantii spitalului, care precizeaza ca situatia este sub control, iar activitatea va fi reluata in scurt timp. ”In cursul…

Ce este o proteza fixa pe implanturi și cat de eficienta este? Diferența dintre aceasta și modelele clasice

15:35, 22.03.2024 - Proteza fixa pe implanturi reprezinta o soluție avansata pentru restaurarea dinților lipsa. Acest tip de tratament dentar reprezinta o alternativa durabila și estetica in comparație cu modelele clasice. Aceasta tehnologie inovatoare a devenit tot mai populara datorita beneficiilor sale extinse și rezultatelor…

Hunedorenii asigurați și neasigurați pot beneficia de servicii stomatologice gratuite

11:50, 20.03.2024 - 20 martie – Ziua Mondiala a Sanatații Orale.  Hunedorenii pot beneficia de servicii stomatologice gratuite. Este vorba despre o serie de servicii de baza care sunt decontate de CAS Hunedoara pentru cetațenii asigurați, precum obturații, anestezii, extracții sau proteze dentare care pot fi puse gratuit…

Rolul lui Rareș Bogdan in campania pentru Capitala, stabilit de Coaliție. Ii va coordona pe Firea și Burduja - SURSE

14:31, 19.03.2024 - In doar cateva ore, lucrurile au luat luat o intorsatura nebanuita. Astfel, potrivit surselor citate, Rareș Bogdan a fost desemnat de Coaliția PSD-PNL sa comunice pentru candidatul comun la Capitala, medicul Catalin Cirstoiu.Decizia vine la doar o zi dupa ce prim-vicepreședintele PNL a afirmat ca prartidul…

Masuri de prevenire a cancerului. Rolul alternativelor mai puțin nocive pentru factorii de risc

12:45, 07.02.2024 - In Republica Moldova, cancerul reprezinta a doua cea mai raspandita cauza a mortalitații, iar potrivit specialiștilor, acest lucru se intampla din cauza fumatului, consumului de alcool, alimentației nesanatoase, activitații fizice limitate și a altor factori de risc. Datele statistice arata ca, in anul…

Sezonul rece, o provocare pentru pacientii cu afectiuni respiratorii cronice. Sfaturile pneumologului

04:55, 25.01.2024 - Pentru pacientii cu afectiuni respiratorii cronice, precum astmul sau bronhopneumopatia, aceasta perioada inseamna un risc in plus. Medicii indeamna la vigilenta si le recomanda acestora sa nu intarzie vizita la specialist la primele semne ale contractarii unei infectii. Dr. Iulia Maria Fuiorea, medic…


Ce parere ai despre aceasta stire?