Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liliana, fostă concurentă la MPFM, însărcinată pentru a doua oară! "Ce să fie oare, frăţior sau surioară?"

Publicat:

Veste neasteptata pentru fanii "Mireasa pentru fiul meu"! Liliana, fosta concurenta in cadrul show-ului matrimonial, este insarcinata pentru a doua oara. Vestea a fost data chiar de ea, pe retelele de socializare. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Star Matinal. Raluca Preda, de la Mireasa sezonul 6, va prezenta emisiunea Mireasa. Direct Din Culise! Fosta concurenta, detalii din culise / VIDEO

11:50, 29.01.2024 - Raluca Preda, de la Mireasa sezonul 6, va prezenta noua emisiune Mireasa. Direct din Culise. Fosta concurenta a oferit detalii despre cum decurge acest show. Ce se va intampla, dar și la ce ora se va difuza pe Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?