Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderii ’mişcării umbrelelor’ din 2014 din Hong Kong au fost condamnaţi la 16 luni de închisoare

Publicat:

Doi dintre liderii "miscarii umbrelelor" din 2014 din au fost condamnati miercuri la 16 luni de inchisoare pentru rolul lor in organizarea protestului de 79 de zile din metropola revenita in 1997 sub jurisdictia Chinei, transmit dpa si AFP potrivit Agerpres.
(60 de ani) si (54 de ani), amandoi profesori respectati si militanti pentru democratie, fusesera gasiti vinovati de conspiratie, alaturi de alti sapte lideri ai protestului din 2014.

Doi dintre acestia din urma au fost la randul condamnati miercuri la cate opt luni de inchisoare pentru…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Socrii lui Catalin Cherecheș, condamnați la cate trei ani de inchisoare cu suspendare și munca in folosul comunitații

14:36, 11.04.2024 - Socrii fostului primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, aflat acum in penitenciar, au primit o condamnare cu suspendare pentru dare de mita si complicitate la dare de mita, fiind mentinuta masura controlului judiciar.

Socrii fostului primar din Baia Mare, Catalin Chereches, condamnati! Judecatorii au confiscat 50.000 de euro

11:00, 11.04.2024 - Gliga Dorin Petru si Gliga Claudia, socrii fostului primar din Baia Mare, Catalin Chereches, trimisi in judecata de procurorii DNA, au fost condamnati.Joi, 11 aprilie 2024, Tribunalul Mures i a aplicat barbatului 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la dare de mita. Asta in…

Cei doi romani din Olanda care și-au ucis prietenul pentru 500 de euro au fost condamnați la 12 ani de inchisoare. Victima avea 26 de ani: "Am lasat baiatul sa doarma"

18:55, 16.03.2024 - 12 ani de inchisoare. Aceasta este pedeapsa primita de cei doi romani care și-au omorat prietenul pentru 500 de euro. Alexandru, un tanar in varsta de 27 de ani, a fost ucis in bataie de cei pe care ii credea apropiați.

Cel mai mare avion de linie chinezec, prezentat in premiera internaționala

12:06, 20.02.2024 - Cel mai mare avion de transport pasageri produs in China va fi prezentat in premiera internaționala in cadrul Salonului aeronoautic de la Singapore 2024, transmite AFP . Cu C919, Beijingul ar dori sa ”atace” un sector dominat de zeci de ani de marii constructori aeronautici Airbus și Boeing, reducandu-și…

Peste 150 de ruși au fost condamnați la inchisoare pentru ca i-au adus un omagiu lui Navalnii

07:20, 19.02.2024 - Justitia rusa a condamnat la inchisoare in acest week-end cel putin 150 de persoane arestate in timpul acțiunilor de omagiere a memoriei opozantului Aleksei Navalnii, pe motiv ca au incalcat legislatia stricta ce se aplica demonstratiilor.

Lionel Messi, acuzat dupa ce nu a jucat un amical in Hong Kong ca a incercat injosirea Chinei

12:45, 09.02.2024 - Scandalul starnit de absenta lui Lionel Messi de la un meci amical in Hong Kong s-a extins in China continentala, unii acuzandu-l ca incearca sa injoseasca Beijingul. Argentinianul si echipa sa, Inter Miami, au starnit furia fanilor atunci cand Messi a ramas pe banca in timpul meciului impotriva unei…

Tatal și fiul care au atacat echipajul SMURD venit sa salveze un bebeluș inecat cu o bomboana, condamnați la inchisoare

07:40, 09.02.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi barbați, tata și fiu, din Derna, acuzați ca au agresat un echipaj SMURD chemat sa salveze un baiețel de doar un an, care se inecase cu o bomboana.

Discuție telefonica Xi-Putin: China și Rusia trebuie sa se opuna ingerințelor straine

14:50, 08.02.2024 -  China si Rusia denunta cu regularitate ingerintele carora spun ca le sunt victime din partea tarilor occidentale, in special in problema Taiwanului, a minoritatii musulmane chineze a uigurilor sau in problema Ucrainei, noteaza agentia franceza de presa."Cele doua parti trebuie sa lucreze in stransa…


Ce parere ai despre aceasta stire?