Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liceenii câmpineni au plantat flori la Cimitirul Eroilor de pe Strada Bobâlna

Publicat:

La inițiativa Asociației Cultul Eroilor "" din Campina, in cursul anului 2018 s-au alocat fonduri de la bugetul local pentru rescrierea crucilor din situat pe . Astazi, a doua zi dupa marea sarbatoarea creștineasca a Sfinților Imparați Constantin și Elena, la propunerea aceleiași asociații, elevi de la liceele campinene, sub indrumarea angajaților de la  ale , au plantat flori la mormintele eroilor din Cimitirul de pe Bobalna.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Echipa Moldindconbank a plantat arbuști și flori in parcul Valea Morilor, la acțiunea ”Jurnal TVerde”

15:55, 22.04.2024 - O alee din parcul Valea Morilor din Chișinau este acum mai ingrijita și mai verde, inclusiv datorita Moldindconbank. Echipa bancii a raspuns și in acest an indemnului Jurnal TV de a participa la proiectul ”Jurnal TVerde”, o acțiune de inverzire și salubrizare a spațiilor verzi, ajunsa la a XIV-a ediție.

Festivalul Narciselor de la Dumbrava Vadului va avea loc mai devreme. O parte din padurea cu narcise a fost incendiata

08:55, 22.04.2024 - In acest an, Festivalul Narciselor de la Dumbrava Vadului va avea loc mai devreme. Din pacate, evenimentul a fost umbrit de un incendiu. Festivalul Narciselor de la Dumbrava Vadului , din comuna Sercaia,va avea loc duminica, 12 mai. Festivalul este un prilej excelent de a evidenția frumusețea naturii…

Ziua Starii de Bine in școli: Copiii de la Liceul Tehnologic Ocna Mureș au plantat flori și pomi fructiferi

10:11, 22.03.2024 - Ziua Starii de Bine in școli: Copiii de la Liceul Tehnologic Ocna Mureș au plantat flori și pomi fructiferi Ziua Starii de Bine in școli: Copiii de la Liceul Tehnologic Ocna Mureș au plantat flori și pomi fructiferi Elevii Liceului Tehnologic Ocna Mureș, au sarbatorit Ziua Starii De Bine in școli cu…

(foto) Atmosfera de primavara la Orhei: Echipa lui Ilan Șor a plantat in oraș mii de flori multicolore

21:20, 08.03.2024 - Orheiul a prins culoare, dupa ce serviciile municipale au plantat peste 5000 de flori cu suportul echipei lui Ilan Șor. Strazile, scuarurile și parcurile ofera acum o priveliște superba, incantand privirile tuturor trecatorilor.

Pentru a treia zi la rand, sute de ruși au stat la coada sa puna flori la mormantul lui Navalnii

19:06, 03.03.2024 - Sute de rusi au stat la coada si duminica, pentru a treia zi consecutiv, la cimitirul Borisovo din sud-estul Moscovei, pentru a-i aduce un omagiu liderului opozitiei Aleksei Navalnii, care a fost inmormantat vineri, 1 martie, relateaza EFE, citata de Agerpres. 

Rezultatele monitorizarii contribuabililor din domeniul HoReCa și comerțului cu flori 

14:50, 20.02.2024 - Serviciul Fiscal de Stat a desfașurat acțiuni de monitorizare la contribuabilii din domeniul HoReCa (hotele, restaurante, cafenele) și comerțului cu flori, care desfașoara activitate in municipiile Chișinau și Balți, la data de 14 februarie 2024. Monitorizarea a avut loc in contextul creșterii cererii…

LEAC ȘI PLANTA MAGICA Baile fierbinți cu flori de soc sunt un bun remediu pentru reumatism

14:50, 13.02.2024 - Socul este recunoscut, deopotriva in folclorul romanesc și european, drept planta de leac și planta magica. The post LEAC ȘI PLANTA MAGICA Baile fierbinți cu flori de soc sunt un bun remediu pentru reumatism first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?