Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legătura dintre inteligenţă şi calitatea spermei

Publicat:

Ce spun oamenii de stiinta

Un prim studiu in care s-a luat in vedere o posibila legatura intre barbatii inteligenti si calitatea spermei a fost intreprins in 1985 de catre oamenii de stiinta americani. Studiul, efectuat cu participarea veteranilor Razboiului din Vietnam, nu avea chiar legatura dintre cele dou ca scop, insa a fost descoperita inca de pe atunci.

Partcipantii la cercetare au fost nevoiti sa faca teste de inteligenta, psihologice si de sperma. Primele rezultate au aratat ca barbatii cu un coeficient de inteligenta ridicat aveau o sperma mai calitativa, decat cei mai putin…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romane ieftine, lecturi ieftine: inteligența artificiala ingroapa literatura de calitate?

15:00, 31.03.2024 - Ideea ca mașinile ar putea scrie romane era doar in scenariile science-fiction. Astazi  este o realitate. Capacitațile inteligenței artificiale s-au dezvoltat pana la punctul in care un bestseller ar putea fi conceput de un software. Cand a acceptat un premiu literar japonez de top pentru cartea sa…

noua descoperire va elimina nevoia de a schimba bateriile

11:50, 31.03.2024 - Stimulatoarele cardiace și alte dispozitive care intra in corpul pacienților se bazeaza adesea pe baterii care trebuie inlocuite sau reincarcate intr-un fel sau altul. Cu toate acestea, o baterie de oxigen nou conceputa ar putea elimina necesitatea unor intervenții chirurgicale invazive pentru a inlocui…

Portalurile de știri care raspandesc știri false generate de inteligența artificiala s-au inmulțit

14:26, 11.03.2024 - Sute de site-uri ce imita portalurile autentice au aparut in ultimele luni, alimentand o adevarata explozie de relatari false pe orice subiect, de la razboi la politicieni. Cercetatorii spun ca acestea ridica semnale de alarma intr-un an cu alegeri cu miza mare in lume.

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Aditivii cei mai folosiți, inclusiv in paine, care maresc riscul de cancer

15:20, 14.02.2024 - Emulgatorii, aditivii alimentari cei mai folosiți, inclusiv in paine, sunt legați direct de apariția unor cancere, potrivit unui nou studiu, realizat de un grup de cercetatori francezi din cadrul INSERM. Studiul a fost publicat in revista de știința PLOS Medicine și se bazeaza pe datele privind starea…

Procurorul general, despre plangerea penala a AUR pe numele lui Iohannis: „Investigam orice persoana, indiferent de calitatea sa”

08:35, 10.02.2024 - AUR a depus plangere pe numele lui Klaus Iohannis in legatura ca cheltuielile președintelui pe deplasarile in afara țarii. Procurorul general, Alex Florenta, a afirmat, vineri seara, la un post TV, referindu-se la plangerea penala depusa de AUR care il vizeaza pe presedintele Klaus Iohannis in legatura…

boala Alzheimer a fost raspandita prin tratamente care sunt astazi interzise

09:50, 03.02.2024 - Un studiu a adus dovezi ca practica de injectare a hormonului de creștere la copii, folosind extract de la persoane decedate, poate arata cum se transmite boala Alzheimer. Aceasta practica, care a fost administrata la aproximativ 200 de copii intre 1959 și 1985, a avut ca rezultat faptul ca unele persoane…

Cercetatorii au creat un catalog exhaustiv al 'locuitorilor invizibili' din adancurile oceanului

19:20, 25.01.2024 - Oamenii de stiinta au finalizat catalogarea microorganismelor care traiesc in cel mai mare habitat al planetei, oceanele. Studiul, condus de italianca Elisa Laiolo de la Universitatea de Stiinta si Tehnologie King Abdullah din Arabia Saudita, se numeste Kmap si a fost publicat in jurnalul stiintific…


Ce parere ai despre aceasta stire?