Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lecţie de gramatică, pe scena iUmor: o tânăra a cucerit juriul cu glume despre limba română. „Ar putea fi un personaj util în lumea internetului“ VIDEO

Publicat:

, o tanara in varsta de 26 de ani care nu a mai facut niciodata stand up, s-a folosit de poante cu si despre limba romana pentru a oferi o lectie de gramatica pe scena show-ului „iUmor“. De departe, Cheloo a fost cel mai impresionat, precizand ca trebuie neaparat sa mearga mai departe in concurs pentru ca este „un personaj util“ si ofera un exemplu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioana State revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Avem dovada ca exista umor!”

16:21, 12.04.2024 - Duminica aceasta, cel de-al noualea episod iUmor o va avea ca invitat special pe Ioana State, care deschide ediția in stilul caracteristic, starnind aplauzele tuturor: „Abia așteptam sa revin la voi, m-am pregatit pentru seara asta, m-am machiat frumos, n

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

iUmor. George Tanase și Ionuț Rusu, show de proporții pe scena! Juriul a fost uluit: ”Diana Șoșoaca va deveni noua mascota...” / VIDEO

21:05, 31.03.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput in forța la iUmor! George Tanase și Ionuț Rusu, doi comedianți consacrați, de altfel, au facut show pe scena! Juriul a fost uluit de glumele pe care le-au facut, inainte de campania electorala din Romania! Iata ce au spus despre politicienii Romaniei!

iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cristian Giambașu, un romantic pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Eu aș merge cu tine la agațat”

21:55, 17.03.2024 - Cristian Giambașu este un intelectual și un romantic. Acesta a publicat doua carți in limba romana și una in limba engleza. A venit la iUmor sperand ca prin intermediul acestei emisiuni sa-și gaseasca jumatatea.

Spectacolul „Occident Express”, jucat in premiera, in limba romana, pe scena TMMVS

16:35, 22.02.2024 - La aproape un an de la premiera primei producții in limba franceza a Teatrului Municipal „Matei Vișniec" Suceava - spectacolul „Occident Express", revine, intr-un format nou și in limba romana.Premiera spectacolului realizat pornind de la unul dintre cele mai importante ...

Premiera pregatita la foc automat la Teatrul ”Matei Vișniec” Suceava. ”Occident Express” revine pe scena dar in romana. Spectacolul a fost pregatit in doar 10 zile (foto)

13:40, 22.02.2024 - Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” Suceava pregatește sa lanseze o noua premiera: ”Occident Express” de Matei Vișniec dar de data asta in limba romana și nu in franceza ca varianta de anul trecut. ”Dupa succesul inregistrat cu spectacolul Occident Expres de Matei Vișniec, in regia lui Alain Timar, prima…

Cea mai frecventa greșeala de gramatica din limba romana. Foarte mulți oameni o fac

18:10, 15.02.2024 - In ciuda faptului ca limba romana este limba pe care o vorbim zi de zi, oricine se poate incurca in ea uneori. Aceasta este cea mai frecventa greșeala de gramatica din limba romana. Mulți romani fac aceasta greșeala fara sa iși dea seama. Cea mai frecventa greșeala de gramatica din limba romana Un exemplu…


Ce parere ai despre aceasta stire?