Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Leacul 100% natural care purifica ficatul, sangele, trateaza obezitatea si bolile respiratorii

Publicat:

nuci Aceasta este o combinatie puternica care restabileste echilibrul fizic si energetic, intensifica activitatea hormonala. Siropul cu miere preparat din nuci verzi este in special ecomandat copiilor cu imunitate scazuta si tuturor celor care sufera de anemie.


Acest remediu simplu ajuta si la purificarea ficatului, stomacului si sangelui. In plus, este un medicament natural excelent in tratarea afectiunilor gatului si ale tractului respirator, indeosebi in cazurile de bronsita, de afectiuni ale sistemului imunitar, de obezitate si de afectiuni respiratorii cronice.

Citeste…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Lana de aur”, cel mai scump material textil natural din lume. Firul de Vicuna se vinde la gram, la fel ca aurul

23:35, 27.03.2024 - Firul de Vicuna, recoltat o data la doi sau trei ani in cantitați limitate, se distinge ca fiind cel mai rar și scump fir din lume. Cu o grosime de 12 microni, comparabila cu cea a aurului, este comercializat la gramaj, se vinde la prețuri exorbitante și presupune un proces de producție meticulos.

Cum se trateaza bolile inflamatorii intestinale și ce rol joaca investigațiile imagistice

08:50, 06.03.2024 - Tot mai frecvente, bolile inflamatorii intestinale se refera la tulburari care provoaca inflamații cronice la nivelul intestinului. Pentru tratamentul corect al acestora este nevoie de un diagnostic exact. Ce rol joaca aici investigațiile imagistice, discutam cu dr. Adrian Dijmarescu, medic primar radiologie…

Beneficii uimitoare pentru sanatate ale uleiului de masline de tescovina

14:25, 01.03.2024 - Uleiul de masline este recunoscut ca fiind printre cele mai sanatoase tipuri de ulei pentru consum. Uleiul de masline de tescovina este obținut din pulpa și resturile de masline ramase, procesat folosind un solvent și hexan pentru extracție. De asemenea, acesta este sigur pentru consum de catre oricine,…

Care sunt bolile inflamatorii intestinale și cum se trateaza

08:55, 22.02.2024 - Stilul modern de viața ne poate imbolnavi. Lipsa mișcarii, o alimentație ultraprocesata sau stresul sunt factori favorizanți pentru bolile inflamatorii intestinale. Care sunt acestea, cat de grave sunt complicațiile și cum se realizeaza tratamentul, ne spune dr. Teodor Badescu, medic primar gastroenterologie.

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.

Cel mai bun sirop pentru tuse. Leacul natural de pe vremea bunicii se prepara și astazi in manastiri VIDEO

16:50, 13.02.2024 - Este un remediu natural folosit inca de pe vremea bunicii, dar cu numeroase beneficii in caz de raceala. Leacul se prepara și astazi in manastiri și are efecte nebanuite atunci cand te confrunți cu viroza respiratorie.

Mai puțini copii nascuți in decembrie 2023 fata de noiembrie 2023. Romania inregistreaza spor natural negativ

10:25, 12.02.2024 - In decembrie 2023 s-au nascut 11.431 copii, in scadere cu 4,5% fata de luna noiembrie 2023, arata datele publicate de Institutul National de Statistica (INS). In schimb, numarul deceselor inregistrate in decembrie 2023 a fost cu 2.077 mai mare fata de noiembrie 2023, o crestere de 10,5%.


Ce parere ai despre aceasta stire?