Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lavinia Pîrva, surprinsă într-un parc împreună fiul ei. Cum arată la nici două luni de la naştere FOTO

Publicat:

era imbracata in haine inchise la culoare, lejere, cu o șapca roz și ochelari de soare. Vedeta și-a luat cu ea și cainele sau.

"Dimineața pe racoare, cu copiii la plimbare" este mesajul scris de soția lui Ștefan Banica.

si , PRIMA IMAGINE dupa ce au devenit parinti. Ce mesaj au transmis cei doi FOTO

a nascut pe 16 mai 2019. Fiul ei și al artistului a primit numele .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

Ce a gasit Oana Roman in fața porții azi dimineața. Vedeta a ramas surprinsa: „S-a gandit cineva la mine...” / FOTO

15:25, 01.03.2024 - In aceasta dimineața, pe data de 1 martie, de Marțișor, Oana Roman a fost surprinsa placut. Vedetei nu i-a venit sa creada ce a primit. Iata ce a gasit ea in fața porții astazi, intr-o zi atat de speciala!

Soția lui Jorge a reacționat dupa ce vedeta TV a mers la ‘Razboinici’. Ramona Prodea a fost surprinsa total

08:10, 21.02.2024 - Schimbari majore au avut loc la Survivor in ultimele ediții. Printre cele mai surprinzatoare se numara și mutarea lui Jorge la Razboinici, ceea ce i-a atras atenția și soției sale. Ce spune Ramona Podea despre acest pas și de ce a fost atat de surprinsa cand a vazut modificarea. Ramona Prodea, surprinsa…

Cadoul inedit pe care Oana Lis l-a facut lui Viorel Lis de ziua lui de naștere. Mulți se vor amuza

10:20, 20.02.2024 - Pe 19 februarie 2024, Viorel Lis a implinit 81 de ani, iar soția lui, Oana, i-a facut o surpriza de zile mari. Vedeta l-a scos din casa pe fostul primar al Capitalei și l-a dus in locul unde ii place lui mai mult. Mulți internauți s-au amuzat de inițiativa Oanei. Ce cadou i-a facut Oana […] The post…

Alexandra de la Mireasa, sezonul 5, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsa de iubit. A fost ceruta in casatorie la Paris, in luna decembrie / FOTO

22:40, 27.01.2024 - Alexandra de la Mireasa a avut, din nou, motiv de bucurie. Dupa ce, in luna decembrie, a fost ceruta in casatorie de iubit la Paris, tanara și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 24 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?