Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi s-a dat de gol! Adevarul despre relatia pe care o are si acum cu Smiley!

Publicat:

Desi a trecut mai bine de un an de la despartirea de Smiley, intrebarile despre unul dintre cele mai cunoscute foste cupluri din showbiz raman.

si Smiley au avut o relatie de cinci ani, care s-a terminat brusc si a lasat un gust amar celor care ii admirau. Desi exista relatii dupa care fostii iubiti nu isi mai vorbesc, nu e, se pare, si cazul lor.

Aceasta este, probabil, ultima poza cu Laura si Smiley impreuna. Cateva saptamani mai tarziu, cei doi si-au anuntat despartirea"Da, am mai vorbit, bineinteles. Povestea noastra s-a terminat pur si simplu, iar noi am…

Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Reacția lui Catalin Dobrescu dupa ce Oana Radu a spus ca au avut o „relație toxica, abuziva”: „Este fix parerea ei, eu nu-mi spal lucrurile in public”

14:35, 29.03.2024 - Oana Radu a lansat o serie de acuze la adresa lui Catalin Dobrescu, fostul ei soț de care a divorțat oficial in decembrie. Mai mult decat atat, cantareața i-a deschis acestuia mai multe procese in judecata. In noiembrie 2023 s-a aflat ca Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit. „Eu și Catalin nu…

Val de reacții negative la ultima postare a Laurei Cosoi. Ce i-a nemulțumit pe fani

19:40, 23.03.2024 - Laura Cosoi și soțul sau, Cosmin Curticapean, duc o viața plina. Jongleaza cu viața profesionala și cu cea de familie și pare sa le iasa de minune. Cu toate acestea, in mediul online se isca și controverse.

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Știrile Antena Stars. Cum a aflat Ariana ca Adi Istrate are o relație cu Erika Isac, deși era inca și iubitul ei. Artistul i-ar fi ascuns adevarul / VIDEO

15:25, 13.03.2024 - Ariana a revenit cu declarații explozive despre modul in care relația dintre Adi Istrate și Erika Isac a inceput! Tanara avea o relație cu artistul in momentul in care Erika Isac a intervenit in relația lor, iar Ariana a aflat de aceasta idila intr-un mod neașteptat! Iata cum s-a intamplat totul!

Mihaela Borcea rupe tacerea la 13 ani de la divortul de Cristi Borcea. Cum se mai ințelege cu tatal copiilor sai

16:21, 08.03.2024 - Intr-un interviu acordat pentru Viva!, Mihaela Borcea a vorbit deschis despre perioada dificila a divorțului și despre modul in care a reușit sa depașeasca aceasta etapa.„Divorțul de acum aproape 13 ani a reprezentat o schimbare radicala in viața mea. Dar am preluat controlul vieții mele și am pornit…

De ce s-au desparțit Florin Ristei și Naomi Hedman. Artistul a spus tot

13:40, 19.02.2024 - Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit la finalul anului trecut. Cei doi au preferat sa nu abordeze acest subiect in public, pana acum, cand artistul a facut primele declarații in legatura cu desparțirea. Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit Florin și Naomi s-au intalnit…


Ce parere ai despre aceasta stire?