Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi a decis: Își părăsește iubitul înainte de nuntă! EXCLUSIV

Publicat:

isi doreste o nunta perfecta si un mariaj de vis, iar pentru a-si vedea dorintele implinite este gata pentru orice sacrificiu. Vedeta respecta cu strictete toate sfaturile din batrani, pentru a nu da gres in casnicie. Data nuntii este inca secreta pana cand pregatirile vor fi pe ultima suta de metri si totul va fi sigur, rochia de mireasa va fi ferita de ochii curiosilor, dar mai ales de ai mirelui, iar bucatele vor fi preparate chiar de mana miresei.

Stapanita de superstitii

Si, pentru a fi sigura ca detaliile vor ramane confidentiale, Laura a vrut chiar sa incheie contracte…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Decizia luata de Andreea Marin și Ștefan Banica dupa divorț in privința fiicei lor: „Ea știe asta”

13:25, 19.02.2024 - Andreea Marin și Ștefan Banica jr. comunica de fiecare data cand este vorba de fiica lor. Violeta are 16 ani și iși face parinții mandri datorita realizarilor sale.In anul 2013, dupa o casnicie de 7 ani, Andreea Marin și Ștefan Banica au decis sa divorțeze. Fiica lor avea doar 5 ani atunci cand parinții…

Star Matinal. Este sau nu pregatita Cosmina Pasarin sa imbrace rochia de mireasa. Vedeta și iubitul DJ traiesc o frumoasa poveste de iubire / VIDEO

11:41, 18.01.2024 - Cosmina Pasarin și iubitul DJ traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cunoscuta vedeta din showbiz-ul de la noi și-a gasit in sfarșit fericirea alaturi de noul iubit și acum traiește clipe de fericire langa acesta.

Incatușata in rochia de mireasa: O femeie din Mexic a fost arestata in ziua nunții

14:40, 16.01.2024 - O mireasa a fost arestata in ziua nunții, in Mexic, femeia fiind acuzata ca ar fi implicata alaturi de viitorul soț și alți suspecți intr-o grupare de șantaj, informeaza CBS News. Femeia, identificata drept Femeia, identificata drept Nancy N. de procurorii mexicani, a fost arestata luna trecuta in cadrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?