Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Memphis Depay a declarat că transferul lui la Manchester United este un vis devenit realitate

Publicat:

Transferul la este un vis devenit realitate pentru tanatul jucator olandez, Memphis Depay. Fotbalistul, in varsta de 21 de ani, a declarat ca acesta e cel mai frumos lucru care i se putea intampla in cariera sa.

"Sunt foarte incantat, este un vis care a devenit realitate. Pur si simplu e o nebunie. Sezonul precedent a fost unul foarte bun, dar poate fi si mai bine in . Sunt foarte fericit ca am ajuns aici", a spus jucatorul , Memphis Depay.

Depay spune ca nu a ajuns in zadar la  si ca aceasta echipa merita sa lupte…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Premier League: Manchester United vs Liverpool - Spectacol de gala pe Teatrul Viselor

10:55, 07.04.2024 - Manchester United - Liverpool, meci contand pentru etapa a 32-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 7 aprilie, de la ora 17:30, pe Old Trafford, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

"Haaland este un jucator de liga a patra": Cum a raspuns Guardiola

23:00, 03.04.2024 - Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City, Pep Guardiola, sustine ca Erling Haaland este cel mai bun atacant din lume si il apara pe norvegian de criticile lansate de Roy Keane, fostul capitan al lui Manchester United. Haaland, autor a 36 de goluri in sezonul trecut, nu mai are acelasi impact…

Meciurile cluburilor engleze in Australia, un risc in pregatirea Angliei pentru EURO 2024

14:06, 19.03.2024 - Selectionerul Gareth Southgate este ingrijorat de posibilitatea ca jucatori din lotul nationalei de fotbal a Angliei pentru EURO 2024 sa faca deplasarea in Australia pentru meciuri amicale ale cluburilor din Premier League, inainte de startul turneului final din Germania, transmite DPA, potrivit Agerpres.…

Fotbalistul de la Manchester United și recordul greu de egalat in Premier League

09:25, 19.02.2024 - ​Manchester United a ajuns la 4 succese consecutive in Premier League, dupa ce s-a impus la limita in deplasare la Luton, scor 2-1. In acest meci, Rasmus Hojlund a realizat o performanța greu de egalat in campionatul Angliei.

Premier League: Luton Town vs Manchester United - Miza pe rosu

08:25, 18.02.2024 - Luton Town - Manchester United, meci contand pentru etapa a 25-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 18 februarie, de la ora 18:30, pe Kenilworth Road, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Schimb aprins de replici intre Benzema si antrenorul echipei Al-Ittihad

20:35, 07.02.2024 - Fotbalistul francez Karim Benzema, castigator al Balonului de Aur in 2024, si antrenorul sau de la echipa saudita Al-Ittihad, argentinianul Marcelo Gallardo, au avut un schimb aprins de replici, scrie ziarul spaniol Marca, citat de site-ul eurosport.fr.Fostul atacant al lui Real Madrid, in dificultate…

Premier League: Wolverhampton vs Manchester United - Echilibru pe Molineux

09:46, 01.02.2024 - Wolverhampton - Manchester United, meci contand pentru etapa a 22-a din campionatul Angliei, este programat, joi, 1 februarie, de la ora 22:15, pe Molineux Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 1.

Jurgen Klopp iși anunța plecarea din funcția de antrenor al lui Liverpool la finalul sezonului: „Simt ca raman fara energie”

13:05, 26.01.2024 - Antrenorul german Jurgen Klopp, in varsta de 56 de ani, va parasi clubul britanic dupa mai bine de opt ani și o lunga lista de trofee cucerite.Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool la finalul acestu sezon. Anunțul oficial a fost facut pe site-ul formației engleze vineri. "Pot sa ințeleg ca este un șoc…


Ce parere ai despre aceasta stire?