Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lady Gaga ar fi invidioasa pe tinuta ei. Ariana Grande, aparitie excentrica pe aeroportul din Tokio

Publicat:

a avut o aparitie cel putin bizara pe aeroportul din Tokio, acolo unde au asteptat-o zeci de fani isterici, care s-au fotografiat cu ea si i-au cerut autografe. Cantareata a aparut costumata intr-un animal de plus roz.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce ținuta a purtat Carmen Iohannis in vizita diplomatica din Coreea de Sud: „Este la cea mai buna apariție a sa!”

13:45, 24.04.2024 - Carmen Iohannis l-a insoțit pe președintele Klaus Iohannis intr-o vizita diplomatica in Coreea de Sud. Ca de fiecare data, Prima Doamna a atras toate privirile. Iata ce ținuta a purtat Prima Doamna!

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Mira, probleme in aeroportul din Cluj-Napoca. Ce a pațit cantareața la intoarcerea acasa: ”Traiesc intens”

15:06, 07.04.2024 - Mira a ramas blocata pe aeroportul din Cluj-Napoca și nu știe cand va putea sa se intoarca acasa, in București. Cantareața nu poate zbura din cauza stratului gros de ceața care ține avioanele la sol, provocand numeroase intarzieri.

Rosalia și-a șocat fanii cu ultima apariție. Toata lumea și-a dat coate. Nu a ținut cont de reguli

14:25, 02.04.2024 - Cu toate ca admiratorii ei sunt obișnuiți cu excentricitațile artistei, Rosalia a reușit sa iși șocheze fanii cu cea mai recenta apariție. Cantareața a atras toate privirile cu ținuta aleasa nu pentru un spectacol, ci pentru o ieșire la restaurant. Artista, apariție uluitoare Cantareața din Spania a…

Celine Dion, apariție surpriza la gala premiilor Grammy 2024

18:20, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy pentru a inmana premiul "Albumul anului", informeaza contactmusic.com.

Celine Dion, prima apariție publica din ultimele trei luni, la Premiile Grammy. Mesajul artistei care a marturisit ca are o boala rara și incurabila

16:25, 05.02.2024 - Celine Dion, in varsta de 55 de ani, a aparut duminica, pe scena Premiilor Grammy, unde a prezentat trofeul pentru „Albumul anului”, care i-a revenit lui Taylor Swift, relateaza revista People. Aceasta a fost prima apariție publica din ultimele trei luni pentru Celine Dion, care se confrunta de cațiva…

Diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion a avut o apariție surpriza la Grammy 2024

13:15, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy 2024 pentru a inmana premiul "Albumul anului".


Ce parere ai despre aceasta stire?