Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lady Gaga, acuzată că a plagiat "Shallow", piesă pentru care a primit Oscarul

Publicat:

trece printr-o perioada delicata! Cantareata este acuzata ca a plagiat hit-ul "Shallow" de un muzician care sustine ca mai multe acorduri sunt dintr-o piesa compusa in urma cu sapte ani, in 2012. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

„O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața

08:51, 21.03.2024 - Dana Nalbaru, criticata aspru de fani ca nu se mai ingrijește. Ce replica le-a dat fosta cantareața Continue reading „O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața at Tabu.

Deniz Brizo, de urgența la poliție! Artista a fost acuzata de abandon familiar și s-a ales cu dosar penal. Declarații exclusive

22:46, 13.03.2024 - Deniz Brizo trece printr-o situație extrem de dificila. Conflictul dintre artista și fiica ei a atins cote maxime. Cantareața s-a ales cu dosar penal și este cercetata pentru abandon familiar. Cum s-a ajuns la aceasta situați. Declarații exclusive!

Comedia ''The Holdovers'', acuzata de plagiat

00:00, 12.03.2024 - Comedia ''The Holdovers'', nominalizata in cinci categorii la premiile Oscar, a fost acuzata de plagiat de catre un scenarist britanic, potrivit revistei Variety, informeaza AFP. Acuzatiile, dezvaluite simbata seara cu o zi inainte de gala Oscarurilor, pun sub semnul intrebarii filmul lui Alexander…

Beyonce, prinsa in mijlocul unui scandal internațional. Cantareața este acuzata de plagiat

21:36, 05.03.2024 - Beyonce, una dintre cele mai iubite cantarețe la nivel mondial, a lansat doua piese country și este acuzata de plagiat. Una dintre melodiile sale ar fi fost copiata dupa coloana sonora a unui desen animat, indragit de copii.

Artiști celebri au purtat cele mai extravagante ținute la Grammy Awards. Taylor Swift a primit cel de-al patrulea premiu “Albumul anului”

14:06, 05.02.2024 - Premiile Grammy, care ii recompenseaza pe artiștii din industria muzicala, au oferit și in anul 2024 prilejul etalarii unor ținute complet extravagante. Se știe ca, de exemplu, la ediția Grammy din anul 2011, Lady Gaga a sosit intr-un ou, iar la ediția din anul 2023, Harry Styles a purtat o salopeta…

Benjamin Ingrosso a lansat single-ul “Kite”

15:40, 03.02.2024 - Benjamin Ingrosso a lansat single-ul “Kite”. Piesa a fost co-scrisa de Benjamin insuși, impreuna cu Anya (Kylie Minogue), Jon Shave (Britney Spears, Zayn), Salem Al-Fakir și Vincent Pontare și produsa de Jon Shave și Vargas & Lagola (Avicii, Madonna, Sia, A$AP Rocky, Lady Gaga). Imbinand perfect pop-ul…


Ce parere ai despre aceasta stire?