Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacrimi şi durere. Scriitorul Ion Moraru va fi petrecut astăzi pe ultimul drum

Publicat:

Disidentul politic si supravietuitorul lagarelor staliniste din Siberia, Ion Moraru va fi petrecut astazi pe ultimul drum. Acesta s-a stins din viata in data de 8 octombrie la varsta de 90 de ani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.

Cum s-a petrecut ultimul accident, cu doua mașini, de la Grup Școlar. ...

11:20, 18.02.2024 - Alte doua autovehicule au zburat pur și simplu sambata seara, in jurul orei 22.45, de pe carosabil in zona Grupului Școlar din municipiul Suceava și au ajuns in zona impadurita din sensul de coborare spre Bazar. Cele doua autoturisme, ambele marca VW, se aflau pe sensul de coborare. La volanul ...

Navalnii a lasat un mesaj video pentru eventualitatea in care era ucis: 'Nu fiți inactivi'

18:01, 16.02.2024 - „Ultimul mesaj” al lui Alexei Navalnii catre poporul rus a fost inregistrat intr-un documentar inainte ca moartea sa sa fie anunțata vineri, 16 februarie, de catre serviciul penitenciar din regiunea Yamalo-Nenets, unde iși ispașea pedeapsa. Disidentul le cere rușilor sa nu renunțe. Cel mai proeminent…

Ultimul mesaj al lui Navalnii inainte sa moara: Tocmai mi-au dat inca 15 zile de carcera

14:25, 16.02.2024 - Disidentul rus Alexei Navalnii a acuzat in ultimul sau mesaj inainte sa moara ca șefii coloniei penale in care era incarcerat incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa.

Adio, maestre Mihai Amihalachioaie: Cand va fi petrecut pe ultimul drum regretatul dirijor

09:45, 13.02.2024 - Maestrul Mihai Amihalachioaie, care a decedat noaptea trecuta, va fi petrecut pe ultimul drum pe 14 februarie. Ceremonia funerara va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac”, incepand cu ora 10:00.

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  

Lacrimi și durere la Șoldanești: Tanara care a murit pe patul de spital, dupa accidentul de la Orhei, condusa pe ultimul drum

15:30, 20.01.2024 - Mihaela Musteața, una dintre cele patru persoane ranite in accidentul cumplit de langa Orhei pe 13 ianuarie, care s-a stins pe patul de spital, a fost condusa pe ultimul drum astazi. Funeraliile s-au desfașurat in localitatea de baștina a tinerei, orașul Șoldanești.

Situatii extreme provocate de petarde: o tanara a ajuns la spital dupa explozia din masina si cateva incendii

00:25, 03.01.2024 - ■ cateva situatii extreme au fost provocate de folosirea iresponsabila a petardelor ■ culmea Pietricica a luat foc de la artificii ■ doua incendii s-au petrecut la Pipirig ■ Ultimul nedorit eveniment s-a petrecut pe data de 1 ianuarie, la ora 19.21, printr-un apel la 112 anuntandu-se un incendiu de…


Ce parere ai despre aceasta stire?