Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La un pas de despărţire! Andrei şi Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au aruncat vorbe grele!

Publicat:

Mai sunt doar 5 zile pana la marea finala, acolo unde ar trebui sa se casatoreasca, insa Andrei si Cristina au fost la un pas de despartire. Cearta dintre cei doi a aparut dintr-un motiv banal.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a rupt lantul de iubire, la Survivor All Stars? Zanni si Duli si-au aruncat cuvinte grele, nu au mai tinut cont de nimic: „Pentru mine am venit”

00:06, 19.04.2024 - Ediția de joi, 18 aprilie 2024, a reality-show-ului Survivor All Stars ii aduce, din nou, in prim-plan pe Zanni și Alexandra Duli. De aceasta data insa, nu in cele mai bune relații. In scena intra și Ana Porgras, care pare ca s-a impacat cu rivala ei. „Pentru mine am venit”. Un nou joc tensionat in…

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Ce spunea CRBL in urma cu un an despre divorțul de Elena. Cei doi s-au separat dupa 16 ani de mariaj „Am avut cuvinte grele spuse la cearta”

09:40, 06.04.2024 - CRBL și Elena au fost casatoriti timp de 16 ani și au impreuna o fata, pe Elena, in varsta de 14 ani. Zilele trecute, cei doi au transmis un mesaj in care au anunțat ca au pus capat casniciei, fara a da detalii despre motivele care au dus la separare.In urma cu un an, invitat la podcastul lui Catalin…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Mireasa - Capriciile iubirii. Valentin și Cristian și-au aruncat replici dure. De ce s-au luat la cearta cei doi concurenți: „Tu pentru mine nu mai exiști” / VIDEO

21:15, 19.02.2024 - Sambata seara, Valentin și Cristian și-au spus vorbe grele. Valentin i-a spus lui Cristian ca a venit in emisiune doar ca sa se ridice din nou. Ulterior, Valentin i-a menționat lui Cristian, pe un ton acuzator, diverse lucruri din trecutul lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?