Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără de 20 de ani a trecut prin clipe grele la a treia cezariană

Publicat:

Teama de neprevazut sau frica de durere le indeamna pe jumatate din viitoarele mamici sa opteze pentru o operatie de cezariana, in defavoarea unei nasteri naturale. Medicii spun insa ca sunt riscuri semnificative care apar dupa mai mult de doua operatii de cezariana. In aceasta situatie a fost si , o tanara de 20 de ani, aflata la a treia cezariana. A nascut prima data la varsta de 17 ani si mai are acasa doua fete, de trei ani si (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Oana Radu, adevarul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Catalin Dobrescu: „Eu eram singura sursa de venit” / VIDEO

12:05, 29.03.2024 - Oana Radu a spus adevarul despre divorț! Vedeta susține ca a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice prin care a avut-o cu Catalin Dobrescu! Artista nu s-a mai putut abține, dupa amenințarile primite!

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Eveniment foarte rar la maternitatea SJU Bacau: o femeie a nascut pentru a 12-a oara prin cezariana

06:55, 10.03.2024 - Un eveniment foarte rar a avut loc la maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Bacau: o femeie a nascut pentru a 12-a oara prin cezariana. Nasterea s-a desfasurat sub atenta ingrijire a echipei medicale. Bebelusul este o fetita sanatoasa, de 2,8 kg. Corespondentul RRA Gabriel Pop transmite ca primele…

Clipe de cumpana pentru doctorii Andreea și Cosmin Ursachescu. Accident grav in Dubai

11:55, 25.02.2024 - Medicii buzoieni Andreea și Cosmin Ursachescu au fost implicați intr-un grav accident rutier in Dubai, unde se aflau im concediu, alaturi de o alta familie fe doctori din Vaslui. Ei se aflau intr-un microbuz, cand au fost loviți de un camion. Cei doi doctori buzoieni, dar și unul din Vaslui, au fost…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.

Clipe grele pentru Carmen Tanase. Ce mesaj a postat actrița pe rețelele de socializare: ”Tare dor o sa ne fie” / FOTO

13:55, 05.02.2024 - Carmen Tanase trece prin momente dificile in aceasta perioada. Actrița a suferit o mare pierdere, patrupedul sau, Obama, a murit. Pe rețelele de socializare a fost postata o imagine cu acesta, alaturi de cateva cuvinte deosebite, fiind menționat și faptul ca ii va fi simțita lipsa.


Ce parere ai despre aceasta stire?