Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

L-a lăsat pe Marius acasă şi a plecat! Oana Roman, partener surpriză la un eveniment monden

Publicat:

si-a lasat sotul, pe Marius, acasa si a plecat la un eveniment monden. Vedeta nu a mers singura, ci însotita de un partener tare dragalas.

zâmbeste din nou, chiar daca nu se mai afiseaza în public atât de des cu sotul ei, Marius, semn ca problemele au reaparut în mariajul lor.

Dar vedeta nu se simte deloc singura, ci dimpotriva, caci acum are un partener de nadejde în fiica ei, Isabella.

a mers, luni seara, la un eveniment monden, însotita de micuta Isabella, care se transforma vazând cu ochii…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin, ravisanta la un eveniment monden. Vedeta a intinerit, iar rochia stramta i-a pus formele frumoase in evidenta: „Deosebita”

20:00, 04.04.2024 - Andreea Marin și-a impresionat fanii cu ultima apariție publica. Fosta jurnalista a ales sa poarte o ținuta deosebita la un eveniment organizat in Cluj-Napoca. Rochia aleasa, accesorizata cu bijuterii scumpe i-a pus in evidența formele armonioase ale corpului, dupa ce a slabit. Foto Andreea Marin, o…

Razboi pe copii intre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Acuzații dure dupa divorț

08:35, 17.03.2024 - Alexandru Ciucu a dezvaluit ca cel mai greu moment din viața sa a fost atunci cand fosta soție, Alina Sorescu, a decis sa intenteze divorț și sa plece de acasa impreuna cu fetițele, in timp ce creatorul de moda se afla la Paris.„Am simțit ca se termina lumea și ca se prabușește pamantul cu mine. Durerea…

Cum vede Oana Roman viața, dupa pierderea mamei sale. Ce a marturisit vedeta: „Puterea omului de a-și...” / FOTO

20:00, 13.03.2024 - Oana Roman a vorbit recent despre cum vede viața in prezent, dupa pierderea mamei. Vedeta a facut o postare cu care și-a surprins fanii, prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a marturisit ea!

Oana Roman a cumparat carne de la Lidl Romania și a avut șocul vieții cand a ajuns acasa: „Așa arata, ANPC sa se duca peste ei”

17:05, 05.03.2024 - Oana Roman a cumparat carne tocata de la Lidl Romania, dar a avut parte de șocul vieții sale cand a ajuns acasa cu toate cumparaturile. Vedeta a vrut sa se apuce de gatit, dar a avut parte o neplacuta. Ce a pațit fiica lui Petre Roman? Oana Roman a sesizat ANPC dupa ce a cumparat […] The post Oana Roman…

Știrile Antena Stars. Care au fost cerințele Oanei Roman pentru inmormantarea mamei sale, Mioara. Vedeta a primit mai multe semne: ”Coliva este cu foița de aur” / VIDEO

14:35, 26.02.2024 - Mioara Roman va fi inmormantata astazi, 26 februarie 2024, la Cimitirul Reinvierea. Oana Roman a avut mai multe cerințe cu privire la acest eveniment tragic și le-a discutat pe toate cu Gabriela Lucuțar. Iata ce detalii importante a divulgat organizatoarea catre Antena Stars!

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?