Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kate Upton, desemnată cea mai sexy femeie

Publicat:

Modelul si actrita din , , a fost numita cea mai sexy femeie de catre revista People.

Suntem deja obisnuiti ca sa fie prezenta in revista , insa de data aceasta modelul demonstreaza ca le poate face pe toate. Model, actrita si, mai nou, detinatoarea titlului de cea mai sexy femeie.

In plus, conduce si topul celor mai populare modele, conform listei alcatuite de Google.

text de

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Google spune ca modelul sau de AI este capabil sa obtina un punctaj de 91% la examenele de licenta in medicina

13:25, 25.03.2024 - Gigantul tehnologic Google sustine ca cel mai recent model al sau de inteligenta artificiala (AI) este capabil sa obtina un punctaj de 91,1% la examenul de licenta in medicina din SUA (USMLE).

Apple este in discuții cu Google pentru a folosi pe iPhone modelul de AI generativ Gemini - presa

09:45, 18.03.2024 - Apple este in discuții cu Google pentru a putea folosi pe iPhone in cateva luni modelul de inteligența artificiala generativa de la Google, spun surse citate de Bloomberg. Apple are un parteneriat cu Google și pe cautare web.

AI-ul Gemini Nano va rula local doar pe Pixel 8 Pro, confirma Google

10:40, 08.03.2024 - Chiar daca Pixel 8 și 8 Pro sunt, in mare parte același telefon, cu diferențe hardware subtile, doar modelul Pro primește acces la multe dintre funcțiile AI pe care Google le ofera, fie ca acestea sunt bazate pe tehnologii cu procesare in cloud, sau local. Daca funcțiile de procesare video in cloud…

Cea mai frumoasa fotografie a anului 2023, desemnata de public: „Imagine uluitoare și emoționanta”

18:41, 08.02.2024 - O fotografie cu un tanar urs polar care dormea ​​pe un aisberg, realizata de fotograful amator britanic Nima Sarikhani, a caștigat premiul People’s Choice Photographer of the Year pentru „Wildlife Photographer of the Year”. „Imaginea uluitoare și emoționanta a lui Sarikhani ne permite sa vedem frumusețea…

(foto) „Uluitoare și emoționanta”: Imaginea cu un urs polar, care doarme pe un aisberg, desemnata fotografia anului

19:55, 07.02.2024 - O imagine incantatoare cu un urs polar tanar care dormea pe un aisberg, realizata de Nima Sarikhani, fotograf amator britanic, a caștigat premiul People’s Choice pentru fotografie de natura salbatica a anului, potrivit digi24.ro.

Imaginea cu un urs polar care doarme pe un aisberg, desemnata fotografia de natura salbatica a anului. Un roman, printre finaliști

10:45, 07.02.2024 - O imagine incantatoare cu un urs polar tanar care dormea pe un aisberg, realizata de Nima Sarikhani, fotograf amator britanic, a caștigat premiul People’s Choice pentru fotografie de natura salbatica a anului.

Ghicitoarea zilei: „Ce intra de trei ori in femeie?”. Nu mulți știu raspunsul

12:50, 28.01.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit o ghicitoare care iți va da foarte mult de gandit. Tu ai idee care este raspunsul corect la intrebarea de mai jos? Nu mulți știu!

Scandal dupa ce o tanara nascuta in Ucraina a fost desemnata Miss Japonia

07:18, 26.01.2024 - Desemnarea tinerei de origine ucraineana Karolina Shiino drept castigatoare a concursului Miss Japonia in aceasta saptamana a declansat o dezbatere pe retelele de socializare despre ce inseamna a fi si a arata japonez, informeaza Reuters, scrie AGERPRES.Modelul in varsta de 26 de ani, care s-a nascut…


Ce parere ai despre aceasta stire?