Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Justiția belgiană pune sechestru pe camioanele unei companii ce ar fi folosit ilegal șoferi români lucrători detașați

Publicat:

Justiția belgiana a pus sub sechestru 112 camioane ale unei companii banuite ca angaja ilegal șoferi romani cu costuri minime profitand de statutul acestora de lucratori detașați, informeaza luni AFP.

Respectiva companie, denumita (NSE) și având sediul în localitatea belgiana Zeebruges, încredința operațiunile de transport unei alte companii, (ETL), aceasta din urma având sediul în Slovacia.

Însa 'administratorul societații slovace și al celei belgiene este același,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Transport ilegal de lemn de foc cu o autoutilitara care figura sub sechestru interceptat la Burdujeni

15:05, 20.04.2024 - La data de 20 aprilie ora 04.40, patrula auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, a oprit pentru control pe strada Calea Burdujeni, autoutilitara incarcata cu lemn de foc. S-a procedat la controlul documentelor autoutilitarei, ocazie cu care s-a constatat faptul ca la volanul acesteia se afla un…

Doi soferi romani, prinsi cu 300 kg de droguri in camion, in Germania

14:25, 08.04.2024 - Doi soferi romani au fost prinsi cu 300 kg de droguri in camion, in Germania. Incarcatura, care valora peste trei milioane de euro, a fost depistata cu ajutorul cainilor special antrenati. Doi șoferi romani de TIR au fost arestați in Germania sub acuzația de trafic de droguri. Polițiștii germani au…

Sute de romani, amendați pentru ca trec ilegal calea ferata

11:45, 30.03.2024 - Polițiștii au aplicat aproape 500 de sancțiuni intr-o singura zi in cadrul unei acțiuni organizate la nivel național și care a vizat prevenirea accidentelor in zona trecerilor la nivel cu calea ferata.

Peste 65 de tone de haine și accesorii, blocate in vama: Urmau sa ajunga ilegal in magazine din Romania

16:00, 14.03.2024 - In colaborare cu Poliția de Frontiera, inspectorii din cadrul Direcției Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) au identificat și confiscat trei vehicule incarcate cu peste 65 de tone de bunuri considerate cu un risc fiscal ridicat. Chiar daca scopul declarat al acestor bunuri era tranzitul pe teritoriul…

Autoritațile italiene au pus sechestru pe 19 imobile ale unei prostituate romance acuzata de evaziune fiscala

14:11, 27.02.2024 - Garda Financiara din provincia Belluno a pus sechestru pe bunuri in valoare totala de 3,4 milioane de euro, intr-un caz de evaziune fiscala al unei prostituate romance stabilita in peninsula cu familia sa, scrie G4Media. Suma, egala cu profitul presupuselor infracțiuni, potrivit anchetei, poate fi urmarita…

Bulgarii blocheaza de 7 zile toate camioanele transportatorilor romani incarcate cu marfa catre Austria

10:26, 14.02.2024 - Transportatorii cer autoritaților romane și ambasadorului roman la Sofia sa stopeze controalele abuzive ale autoritaților bulgare asupra camioanelor care transporta marfuri catre și din Austria.

Scandalul amenzilor „ULEZ“ se adancește. Poliția italiana a accesat ilegal datele a mii de șoferi din Uniunea Europeana

17:25, 08.02.2024 - Numele și adresele a mii de șoferi din UE au fost accesate in mod ilegal de catre poliția italiana și comunicate companiei care colecteaza penalitațile Ulez (emisii foarte scazute) in numele Transport for London (TfL), considera anchetatorii.

Coșmarul unei familii de șoferi romani de TIR: fermierii protestatari din Franța le-au distrus tone de marfa

16:30, 29.01.2024 - Doi șoferi romani de TIR au fost opriți de fermierii protestatari din Franța, care le-au confiscat și distrus marfa alimentara pe care o transportau. Maria și Nicolae Badea au povestit, la Antena3 CNN, cum au supraviețuit acestui incident deosebit de grav.


Ce parere ai despre aceasta stire?