Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Judecătorul din Timiş care întreţinea relaţii sexuale cu minore şi-a RECUNOSCUT faptele

Publicat:

, pus sub acuzare de DIICOT pentru santaj si folosirea serviciilor unei persoane exploatate in dosarul retelei care racola eleve minore pentru a le plasa clientilor cu bani, a dat, vineri, prima sa declaratie in fata anchetatorilor, potrivit livearad.ro.

Magistratul de la a fost interceptat in timp ce santaja o minora sa intretina raporturi sexuale cu el ca sa nu le trimita parintilor inregistrari pornografice cu ea si in timp ce ameninta ca va nenoroci in bataie o tanara care l-a enervat.

CITESTE SI Dosarul de proxenetism din Timisoara.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intamplaa cu sentința lui Vlad Pascu. Judecatoarea a redus pedeapsa, dupa ce tanarul și-a recunoscut faptele

11:20, 14.03.2024 - Vlad Pascu se afla in arest preventiv din vara anului 2023, dupa ce, sub influența substanțelor interzise, a produs un accident care a luat viața a doua persoane. Roberta și Sebastian au decedat, dupa ce Vlad Pascu i-a lovit in plin. Dosarul este inregistrat la Judecatoria Mangalia.

Vlad Pascu și-a recunoscut faptele / Judecatoarea a acceptat procedura simplificata in dosarul 2 Mai, care presupune o reducere a pedepsei (surse)

09:50, 14.03.2024 - UPDATE 09:42 Vlad Pascu și-a recunoscut faptele, iar judecatoarea din Mangalia a acceptat procedura simplificata in tragedia de la 2 Mai, conform surselor G4Media. Judecatoarea este cea care a intrebat la termenul anterior daca victima este in sala și este cercetata disciplinar in urma episodului care…


Ce parere ai despre aceasta stire?