Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Juca în scene de amor lângă Corina Dănilă, iar acum a luat calea bisericii. ”Pot deveni preot doar dacă mă călugăresc!”

Publicat:

Silviu Biriș este angajat al I. L. Caragiale din Capitala, dar in același timp studiaza Teologia și pare ca il tenteaza sa devina preot. Acest lucru nu este ușor de facut, in condițiile in care ar trebui sa practice toate canoanele bisericești și sa devina calugar. Silviu Biriș a luat calea bisericii Pe […] The post Juca in scene de amor langa , iar acum a luat calea bisericii. ”Pot deveni preot doar daca ma calugaresc!” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene șocante in Capitala! Un barbat a cazut de pe un pasaj din Sectorul 1, dupa ce i s-a facut rau

16:15, 23.04.2024 - Scene șocante s-au petrecut in Capitala, in cursul zilei de azi. Un barbat a cazut de pe un pasaj din Sectorul 1, dupa ce i s-ar fi facut rau. Ulterior, victima a fost transportata la spital.

Incendiu langa Capitala: Ard anvelope și gunoi menajer

18:30, 20.04.2024 - Un incendiu a izbucnit, sambata, pe camp, la ieșirea din Sintești spre Jilava. Pompierii precizeaza ca ard anvelope și gunoi menajer, iar suprafața afectata este estimata la 600 de metri patrați.

Destinația de langa București care ascunde un mare secret. Este unica in Romania, nu mulți știu de ea

21:35, 26.03.2024 - La mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina de Capitala, vei descoperi un loc cu totul special. Daca iți dorești sa uiți, macar pentru cateva momente, de agitația și problemele de zi cu zi, merita sa ajungi in destinația de langa București care ascunde un mare secret. Este unica in Romania, nu […]…

Hore grecești ca la nunta langa pacienții oncologi, la spitalul Colțea. Managerul: „Daca pacientii erau deranjati, sunau la 112”

09:55, 18.03.2024 - Petrecere cu hore și muzica greceasca la spitalul Colțea. Managerul se apara si spune ca n-a gresit cu nimic: Spitalul Coltea din Capitala e in centrul unui scandal, dupa ce in mediul online au aparut imagini si filmulete de la o petrecere organizata acolo. La implinirea a 320 de ani de la inființarea…

VIDEO Incidente in Capitala: Suporterii lui Dinamo și Steaua s-au luat la bataie langa stadion și in arena Arcul de Triumf

22:00, 08.03.2024 - Incidente grave au avut loc vineri seara inaintea meciului Dinamo – UTA. Fanii dinamoviști s-au luat la bataie cu fanii ai clubului CSA Steaua atat in apropiere de stadion, cat și in arena. Suporteri au patruns pe teren și s-au folosit materiale pirotehnice, anunța Jandarmeria.

Natalia Osipova, in premiera in Romania, la Gala de Balet "Once Upon a Winter's Dream"

20:20, 19.02.2024 - Prim-balerina de la The Royal Ballet, Natalia Osipova, va participa pe 26 februarie la Gala de Balet "Once Upon a Winter 's Dream", care va avea loc la Sala Ion Caramitru a Teatrului National "I. L. Caragiale" din Bucuresti, de la ora 20,00.

Un arbore uriaș s-a prabușit intr-un parc din Capitala, langa locul de joaca. Nicușor Dan: „Se intampla”

18:30, 04.02.2024 - O adevarata tragedie ar fi putut avea loc, duminica, intr-un parc din Capitala, unde un arbore uriaș a cazut la pamant. Incidentul s-a petrecut in imediata apropiere a unui loc de joaca. Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, nu s-a aratat ingrijorat de situație.

Sebastian Burduja il ataca pe Nicușor Dan: „Ne-am saturat cu totii de smechereala, de pacaleli si de blocaje”

08:05, 26.01.2024 - Președintele PNL București, ministrul Sebastian Burduja, a lansat joi, 25 ianuarie, un sondaj online prin care ii invita pe bucureșteni sa iși spuna parerea despre primarul general Nicușor Dan și a spus ce iși dorește pentru București, precizand ca soluția este „calea dreapta, calea liberala”.„M-ați…


Ce parere ai despre aceasta stire?