Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jorge a avut un accident în timpul spectacolului! Uite prin ce chinuri trece artistul!

Publicat:

Jorge a avut în urma cu câteva zile un accident, chiar pe scena. De atunci, artistul petrece multe ore în sala de recuperare.

&"Psihic ma simt foarte bine, dar din punct de vedere fizic, ma recuperez ușor, ușor&". Jorge și-a inflamat ligamentele, în timpul unui spectacol de la Opereta.

Dupa doua zile de la accident a început sa resimta cu adevarat durerile, motiv pentru care acum este nevoit sa dedice multe ore exercițiilor de recuperare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

VIDEO. Momente teribile in antrenamentele din Formula 1. Alex Albon, accident grav

17:10, 22.03.2024 - Un accident de proporții a avut loc in timpul sesiunii de antrenamente din Formula 1. Pilotul Alexander Albon și-a distrus monopostul in prima sesiune de pe circuitul de la Melbourne, iar incidentul a determinat afișarea steagului roșu, semnalizand oprirea sesiunii. In timpul primei sesiuni de antrenamente,…

Paralizat la 19 ani, dupa un grav accident rutier, incepe sa mearga din nou

12:25, 05.03.2024 - Nicușor Stroe are doar 19 ani și a fost victima unui accident rutier foarte grav, in luna mai a anului trecut. Dupa 6 luni de recuperare medicala intensiva, cu mai multe ședințe zilnice de kinetoterapie, fizioterapie și masaj terapeutic, Nicușor a inceput sa mearga. ”Eram lemn-lemn, cand am venit…

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Reacția Teatrului German de Stat dupa ce o actrița a fost ranita in timpul spectacolului „Livada de vișini”

12:45, 05.02.2024 - Intamplare nefericita, duminica seara, pe scena Teatrului German de Stat din Timișoara. In timpul spectacolului „Livada de vișini”, actrița Olga Diana Torok a fost ranita alaturi de un membru al echipei de producție.

Actrița de la Teatrul German din Timisoara, ranita dupa ce un decor s-a prabusit peste ea in timpul unui spectacol

23:40, 04.02.2024 - Accident grav duminica seara pe scena Teatrului German de Stat din Timișoara. O actrița a fost ranita in timpul unui spectacol, dupa ce o parte din decor a cazut peste ea. Politistii au deschis dosar penal.

Marius Manole, accident in timpul spectacolului, pe scena. Actorul a ajuns de urgența la spital: "M-au cusut..." / FOTO

11:30, 04.02.2024 - Seara trecuta, Marius Manole a ajuns de urgența la spital, dupa ce a suferit un accident chiar in timpul spectacolului, pe scena. Actorul a avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce a transmis acesta la scrut timp dupa incident.

Accident ingrozitor in India: CEO mort in timpul unei petreceri a companiei. De ce se afla intr-o cușca din fier

15:21, 22.01.2024 - Un accident ingrozitor petrecut in India a ucis un director executi și a ranit grav președintele companiei, iar totul a fost filmat. Barbatul a murit intr-un accident ciudat in fața unui public numeros la petrecerea companiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?