Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jojo a ajuns la capătul puterilor. Actrița e răpusă de durere după moartea bunicii: "El e umărul pe care plâng"

Publicat:

Jojo traverseaza o perioada dificila dupa ce bunica ei s-a stins din viața. Actrița avea o relație speciala cu femeia și nu poate accepta faptul ca nu o va mai putea strange niciodata in viața sa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Student roman, mort in Italia. Ștefan s-a stins din viața la doar 20 de ani: ”Mare durere in suflet” / FOTO

19:45, 31.03.2024 - Un roman din Italia a avut parte de un sfarșit cumplit. Ștefan era student și locuia in Biella. Din nefericire, tanarul s-a stins din viața la varsta de doar 20 de ani. Cei care l-au cunoscut sufera dupa moartea lui. Un profesor a transmis un mesaj emoționant.

Ciorile i-au adus la capatul puterilor pe locuitorii unei strazi din Cluj-Napoca: ,,Te distrug psihic prin poluarea fonica pe care o creeaza”

11:30, 29.03.2024 - Clujenii se lupta in continuare cu pasarile galagioase care iși fac cuibul langa locuințele lor. Pe o strada din Buna Ziua, locuitorii spun ca zgomotul produs de ciori este infernal, și nu se oprește de dimineața pana seara. Mai mult, oamenii se plang ca acestea fac dezastru, lasand in urma lor foarte…

George Nicolescu, ecouri la moartea autorului ”Eternitații”

19:40, 26.03.2024 - A murit George Nicolescu Libiu Mateescu spune: Stralucire in eternitate, George! Rammstein spune: „Viața noastra unde e?…viața noastra ce-ați facut cu ea ?…” Te-ai dus omule la cele Sfinte și ne-ai lasat pe mana unor bandiți!… Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !… ZORRO spune: O voce superba, Dumnezeu…

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Oana Roman a rabufnit, dupa moartea Mioarei Roman. Ce a scandalizat-o: „Sa isi vada de viata lui, sa o lase pe mama sa se odihneasca in pace”

12:10, 06.03.2024 - Daca pana zilele trecute a menținut tacerea, Oana Roman a schimbat foaia. Fiica regretatei Mioara Roman, prima soție a ex-premierului Petre Roman, a dezvaluit prin ce a trecut mama ei cat timp era in viața și care a fost motivul real pentru care a mutat-o la un centru de varstnici. „Sa isi vada de viata…

Ultimele ore din viața lui Navalnii. De ce a mers FSB la inchisoare? „Credem ca toate microfoanele și camerele au fost demontate”

11:05, 19.02.2024 - Moartea principalului opozant al lui Putin, Aleksei Navalnii, ramane invaluita in mister. Autoritațile ruse inca nu au anunțat cauza oficiala a decesului și nici nu au permis familiei sale accesul la cadavru. Pentru a face lumina asupra circumstanțelor morții lui Navalnii, The Moscow Times a recreat…

Fiica romanului mort pe șantierul din Franta, copleșita de durere. Alexandra și-a pierdut și fratele in același accident de munca: ”Ne-au lasat singuri in aceasta lume rea” / VIDEO

12:26, 25.01.2024 - Moartea celor doi romani din Franța a lasat multa durere in familia lor. Fiul și tatal au fost zdrobiți de un perete, iar acum apropiații lor iși iau ramas bun de la ei. Fiica romanului este copleșita de durere și s-a filmat in lacrimi pe Internet. Alexandra nu iși mai gasește liniștea dupa tragedie.


Ce parere ai despre aceasta stire?