Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joi, 21 septembrie, Ziua Contabililor​

Publicat:

„Pe masura ce procesul globalizarii se resimte tot mai mult și in țara noastra, prin deschiderea porților in favoarea investițiilor straine pentru a permite afacerilor sa se extinda dincolo de frontiere, profesia contabila are un rol vital in asigurarea credibilitații situațiilor financiare la nivel național și implicit a fidelitații raportarilor financiare globale”, explica reprezentanții CECCAR Arad.

Astfel pe 21 septembrie contabilii se vor reuni incepand cu ora 15.00, in municipiul Arad – Casa de Cultura a Sindicatelor, la Ineu – Hotel Central și la Sebiș- Hotel Sebiș.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca, despre reintroducerea serviciului militar obligatoriu: „Este foarte greu de realizat un astfel de demers”

12:10, 15.04.2024 - George Lupu (www.b1tv.ro) Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat duminica seara intr-o intervenție pentru B1 TV ca este foarte greu de realizat reintroducerea armatei obligatorii, pentru ca in prezent exista o armara profesionista in Romania care are toate mecanismele procedurale construite pentru…

Polițist taiat cu un briceag, in Arad

21:30, 09.04.2024 - S-a intamplat chiar intr-o autospeciala de poliție, in urma cu cateva zile. Este al doilea polițist atacat, dupa cel de la Ineu, care a fost batut in timpul serviciului de un tanar de 25 de ani.

Polițist batut in fața unui bar, bagat in spital. Agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost arestat

14:35, 09.04.2024 - Un tanar de 25 de ani din județul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a batut un polițist care se afla in timpul serviciului. Agresiunea s-a petrecut in fata unui bar din localitatea Ineu (Arad).

Tanar arestat dupa ce a agresat un polițist aflat in timpul serviciului

23:40, 08.04.2024 - Un tanar de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce in noaptea de sambata spre duminica a agresat un polițist aflat in timpul serviciului in zona unui local din orașul Ineu, județul Arad.

[VIDEO] Accident la Galșa: șoferul ar fi adormit la volan

22:41, 28.03.2024 - Un accident rutier a avut loc la Galșa. Un șofer a intrat direct cu mașina intr-un stalp și a rupt efectiv stalpul. Un barbat de 71 de ani s-a deplasat cu autoturismul din direcția Șiria spre Ineu. La Galșa, se pare ca ar fi adormit la volan și a intrat cu mașina direct intr-un stalp […] The post [VIDEO]…

Negresa de post cu apa minerala și gem de prune

19:06, 06.03.2024 - Și in post te poți rasfața cu deserturi savuroase, daca sunt preparate corect, respectand pașii necesari. Chiar daca nu folosești oua, lapte sau unt, sunt o mulțime de alte ingrediente pe care le poți adauga in aluaturi.Poți obține blaturi de prajituri delicioase cu texturi pufoase, dense sau ușor umede,…

Ultimele repetitii pentru Liga 3

13:15, 03.03.2024 - ARAD. Daca ACB Ineu a ales sa trimita „artileria grea” un esalon mai jos, pentru duelul din runda inaugurala a returului in Liga 4 cu Soimii Simand (scor 1-2), celelalte gruipari fotbalistice de Liga 3 din judetul nostru au avut parte de ultima repetitie inainte de startul sezonului de primavara.

8 modele de bluze dama și cum sa le integrezi in ținutele tale

11:01, 13.02.2024 - Sa compui o ținuta, indiferent ca este una eleganta sau casual, nu necesita foarte mult timp daca ai in garderoba elementele potrivite. Știind ce ți se potrivește și, totodata, cum sa combini fiecare piesa vestimentara, vei descoperi ca nu ai nevoie de foarte multe modele de bluze dama sau perechi de…


Ce parere ai despre aceasta stire?