Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joana Benedek, mesaj dur, după moartea Regelui Mihai: „Câtă impotență o fi simțit săracul…”

Publicat:

, actrița romanca ce s-a remarcat in telenovelele din America de Sud, a transmis un mesaj pe o rețea de socializare, la scurt timp dupa moartea . Actrița i-a inchinat cateva cuvinte de lauda și de compatimire fostului monarh, potrivit click.ro. „ I al Romaniei!?? A decedat al nostru Rege! Imi pare […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Donald Trump rupe tacerea dupa moartea lui Navalnii. Mesaj criptic pe propria rețea sociala

16:51, 19.02.2024 - Donald Trump, care a atras critici in calitate de președinte al SUA pentru laudele aduse liderului rus Vladimir Putin, a facut primul sau comentariu public despre moartea liderului opoziției ruse Aleksei Navalnii, luni, intr-o postare criptica pe rețeaua sociala Truth Social, conform Reuters.

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.

Ultimul mesaj al lui Navalnii inainte de moartea sa in colonia penala de la Polul Nord

16:25, 16.02.2024 - Ultimul mesaj postat de la cel mai aprig opozant al lui Putin pe contul de Twitter a fost in ziua de 14 februarie, la ora 16.20. Atunci, Navalnii anunța ca urma sa fie mutat la izolare pentru urmatoarele 15 zile. Aceasta declarație contrazice informațiile oficiale ale Kremlinului legate de circumstanțele…

”Eminescu, mesaj pentru Deca, Iohannis și toata echipa de la Educație”

13:05, 15.01.2024 - Mihai Eminescu are un mesaj pentru Ligia Deca, Klaus Iohannis și toata echipa de la Ministerul Educației, arata Liga Studenților Iași, intr-o postare pe Facebook.  „Copiii romani sunt incarcați cu materii atat de multe și atat de diverse, incat nici profesorii, nici școlarii nu se pot orienta in capetele…

Sora Ronei Hartner, mesaj tulburator la 40 de zile de la moartea artistei: ‘Imi lipsești atat de mult’

19:40, 09.01.2024 - Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, a transmis un mesaj tulburator la 40 de zile de la moartea artistei. Durerea este inca uriașa, este evident din cuvintele incarcate de emoție pe care le-a impartașit in mediul online. Sora Ronei Hartner a transmis un mesaj tulburator la 40 de zile de la moartea artistei…

30 decembrie: 76 de ani de la abdicarea Regelui Mihai I al Romaniei VIDEO

00:05, 30.12.2023 - Pe 30 decembrie, in 1865, s-a nascut scriitorul britanic Rudyard Kipling. In aceeași zi, dar in 1947, Regele Mihai I a fost obligat sa semneze actul de abdicare pentru el si urmasii sai. In 1973 s-a nascut ultramaratonistul roman Tiberiu Ușeriu, iar in 1981, cantarețul și compozitorul Marius Moga.


Ce parere ai despre aceasta stire?