Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joan Rivers se află în stare gravă la spital. Doar aparatele o mai ţin în viaţă

Publicat:

Clipe de suspans pentru showbiz-ul international. Una dintre cele mai cunoscute producatoare si prezentatoare TV se afla internata in stare grava in spital, iar medicii nu sunt optimisti in legatura cu sansele ei de viata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Un cunoscut cantareț francez a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a impușcat din greșeala: Cum s-a intamplat

15:11, 22.04.2024 - Cunoscutul cantareț francez Kendji Girac, in varsta de 27 de ani, a ajuns la spital in stare grava, dupa ce s-a impușcat accidental cu o arma pe care o cumparase cu o zi inainte de incident, transmite BBC, citat de digi24.ro .

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Barbat mort intr-o padure din Bistrița Bargaului! Un altul a ajuns in stare grava la spital

16:15, 21.03.2024 - Un barbat și-a pierdut viața, iar un altul a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident de munca petrecut intr-o zona forestiera pe raza localitații Bistrița Bargaului. Potrivit ISU Bistrița-Nasaud, accidentul s-a petrecut intr-o zona de munte greu accesibila, loc cunoscut sub denumirea Pietroasa.…

Explozie intr-o gospodarie din județul Argeș. O persoana a ajuns la spital in stare grava

11:05, 03.03.2024 - Chiar in aceste momente, pompierii din Argeș intervin in comuna Priboieni, acolo unde o gospodarie a fost cuprinsa de flacari in urma unuei explozii. O persoana a ajuns la spital in stare grava.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Tragedie de proporții dupa ce un șofer a intrat cu mașina in camera de urgența a unui spital. Un mort și 5 raniți, printre care și un copil in stare grava

08:05, 14.02.2024 - O persoana a murit și cel puțin cinci au fost ranite dupa ce o mașina a intrat in camera de urgența a unui centru medical din Austin, marți seara, potrivit directorului medical al unitații, citat de CNN.

Accident pe centura Ineului: o femeie e in stare grava la spital

19:55, 11.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe centura Ineului. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe camp. „Accident rutier in care a fost implicat un autoturism, pe centura orașului Ineu. Posibil doua persoane incarcerate. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospeciala…

Incendiu ingrozitor in Vaslui. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce casa lui a ars complet. Mama și fratele lui sunt in stare grava

09:05, 05.02.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs, in urma cu puțin timp, in Vaslui. Un barbat și-a pierdut viața, iar mama și fratele lui sunt in stare grava la spital. Acesta a suferit rani foarte grave pe corp, astfel ca medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?