Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Japonia critică prezența secretarului general al ONU la parada militară din China

Publicat:

Japonia și-a exprimat preocuparea luni in legatura cu vizita secretarului general al ONU in China, in aceasta saptamana, pentru a asista la parada militara ce marcheaza 70 de ani de la incheierea celui de-, relateaza DPA.

Ban 'nu ar trebui sa se axeze în mod inutil pe un anumit moment din trecut', a declarat secretarul șef al cabinetului nipon . 'Națiunile Unite ar trebui sa aiba o poziție neutra', a apreciat el.

Secretarul general al ONU, fost ministru de externe sud-coreean, urmeaza sa asiste la ceremonia ce va avea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Chinei la acuzația ca ajuta Rusia in razboiul din Ucraina: „China nu accepta nicio critica sau presiune in acest sens”

14:30, 10.04.2024 - China a declarat miercuri, 10 aprilie, ca respinge orice „critici sau presiuni" care vizeaza legaturile sale cu Rusia. Aceasta declarație vine dupa ce Statele Unite au avertizat ca vor trage la raspundere Beijingul daca Rusia reușește sa faca noi castiguri teritoriale in Ucraina, informeaza News.ro,…

Un fost șef al NATO spune ca Alianța ar trebui sa accepte noi membri din Asia. China: „O mașina de razboi ambulanta”

11:46, 09.04.2024 - NATO ar trebui sa ia in considerare extinderea numarului de membri pentru a include națiuni din Asia-Pacific precum Japonia și Noua Zeelanda, a spus un fost comandant șef al forțelor aliate din Europa.

Secretarul general al NATO: Ucraina trebuie sa decida singura ce compromisuri este gata sa faca la masa negocierilor

21:35, 06.04.2024 - Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a spus, sambata, ca sprijinul militar este vital pentru Ucraina pentru a impinge forțele ruse și a forța liderul rus Vladimir Putin sa renunțe la obiectivele sale, sugerand, totodata, ca și Kievul ar putea sa fie nevoit sa faca unele concesii, relateaza…

Gorghiu, despre prezența scazuta a femeilor in politica: Ce doare in general este lipsa de incredere

17:50, 24.03.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a explicat in cadrul unei emisiuni, la Digi24, ca prezența scazuta a femeilor in politica se datoreaza faptului ca societatea romaneasca nu respecta standardele pe care alte țari le respecta.

Cutremur puternic in Japonia. Probleme la centrala nucleara Fukushima. Autoritațile au luat masuri de urgența

06:50, 15.03.2024 -  Pe 28 februarie, Tepco a inceput o noua operatiune de deversare in Oceanul Pacific a apei stocate pe amplasamentul uzinei, tratata anterior pentru a elimina majoritatea substantelor sale radioactive, cu exceptia tritiului, care este periculos doar in doze mari concentrate.Aceasta a patra faza de deversare…

Australia iși construiește cea mai mare flota militara de la Al Doilea Razboi Mondial. Amenințari din partea Chinei

15:40, 20.02.2024 - Australia a dezvaluit marți ca va construi cea mai mare flota de la cel de-al Doilea Razboi Mondial incoace, alocand peste 35 de miliarde de dolari pentru proiectul de aparare in urmatorii 10 ani, o mișcare pe care analiștii au interpretat-o ca pe un semn al tensiunilor crescute cu China.

Grupul Stanescu, tartorul agriculturii. Cum au fost inșurubați apropiații secretarului general al PSD in funcții-cheie

06:51, 12.02.2024 - Instituțiile responsabile de agricultura din Romania și de resursele pentru fermieri au ajuns in ultimii ani sa fie dominate de oameni din polul de putere patronat de Paul Stanescu, secretar general al PSD.


Ce parere ai despre aceasta stire?