Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iuliana Luciu, intr-o ipostaza care iti va lasa gura apa!

Publicat:

Pe sora , Iuliana, ne-am obisnuit sa o vedem pe paginile ziarelor in ipostaze care mai de care mai sexy, dar de data asta te va surprinde! Daca tot este cald afara, parca este pacat sa stai inchis in casa. Asa s-a gandit si Iuliana care a combinat munca cu distractia si a facut [...] , intr-o ipostaza care iti va lasa gura apa!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Geoana, favoritul romanilor la prezidențiale. Cat de stabilǎ e ipostaza ANALIZA

05:20, 11.04.2024 - Potrivit unui sondaj INSCOP, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, ar putea caștiga ambele tururi ale alegerilor prezidențiale. Analistii consultați de „Adevǎrul“ susțin cǎ situația se poate schimba panǎ la alegeri, un element important fiind reprezentat de scrutinurile din iunie.

Andreea Marin, in cea mai senzuala ipostaza. A slabit spectaculos, iar acum a pozat asa: „Frumoasa femeie”

12:30, 09.04.2024 - Vedeta a trecut printr-o transformare fizica spectaculoasa, iar acum se mandrește cu rezultatele, profitand din plin de fiecare ocazie ce se ivește. Andreea Marin a facut furori recent cu cele mai noi imagini publicate in mediul online. Este printre cele mai senzuale ipostaze in care a fost vazuta pana…

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Ipostaza in care au fost surprinși Dima și Sabrina de la Mireasa, sezonul 7. Unde au fost vazuți cei doi, de curand / VIDEO

09:01, 28.02.2024 - Dima și Sabrina de la Mireasa, sezonul 7, au fost surprinși, cu puțin timp in urma, intr-o ipostaza rara. Chiar daca nu sunt atat de activi in mediul online, iata ca fanii au avut ocazia de a-i privi pe cei doi așa cum nu i-au mai vazut de foarte mult timp. Iata unde au fost vazuți cei doi!

Cea mai recenta apariție a surorilor Luciu. Unde au fost surprinse Nicoleta și Iuliana recent / FOTO

12:01, 14.02.2024 - Nicoleta și Iuliana Luciu sunt doua surori extrem de cunsocute in showbiz-ul romanesc. Cele doua vedete nu au mai aparut atat de des in lumea mondena de la noi, dar, in urma cu outin timp, acestea s-au afișat impreuna la un eveniment. Iata unde au fost surprinse Nicoleta și Iuliana recent!

Nadia Comaneci, ipostaza uluitoare in cadrul unui eveniment! Dansul gimnastei i-a lasat pe toți fara cuvinte FOTO

21:20, 29.01.2024 - Nadia Comaneci se simte in forma maxima. Gimnasta in varsta de 62 de ani a facut public pe rețelele sociale un material video in care apare dansand pe ritmuri sportive. Romanca și-a uimit toți fanii. Nimeni nu se aștepta sa marcheze o astfel de ipostaza la așa eveniment. Cum s-a facut remarcata Nadia…


Ce parere ai despre aceasta stire?