Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iubitul Mihaelei Rădulescu a împlinit 50 de ani. Cum au sărbătorit cei doi

Publicat:

a implinit 50 de ani, pe 20 aprilie, moment special pe care l-a sarbatorit alaturi de  iubita lui, si cativa prieteni intr-un club din . Acesta a facut publice imaginile de la petrecere. „Acel moment cand realizezi ca esti suficient de norocos ca sa traiesti 50 de ani pe aceasta planeti si toate visurile tale sa devina realitate", a scris pe pagina lui de Instagram. Sportivul a petrecut cu fast intr-un club din , alaturi de , care a surpins cu o tinuta in ton cu cele pe care le imbraca la Ferma, si de cativa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laurențiu Reghecampf s-a dezlanțuit și o distruge pe Anamaria Prodan! O acuza ca l-a inșelat continuu cu Dan Alexa!

13:45, 07.04.2024 - Antrenorul roman nu a mai suportat sa fie calcat in picioare de cea care i-a fost soție timp de 16 ani și s-a dezlanțuit! Reghecampf o acuza pe Anamaria Prodan ca l-a inșelat tot timpul in timpul casniciei, iubind un alt barbat!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE!

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Gina Pistol și Smiley și-au sarbatorit fiica! Micuța Josephine a implinit 3 ani / FOTO

19:00, 11.03.2024 - Gina Pistol și Smiley radiaza de fericire de cand au devenit parinți și sunt topiți la propriu dupa micuța lor fetița. Cei doi și-au sarbatorit, de curand, fiica. Micuța Josephine a implinit 3 ani. iata mesajul emoționant postat de cei doi parinți!

Ciolos il acuza pe Ciolacu ca a distribuit stiri false in cazul Roșia Montana: „A subminat grav apararea statului roman”

11:35, 09.03.2024 - Europarlamentarul Partidului REPER Dacian Ciolos a sustinut ca prim-ministrul Marcel Ciolacu „a distribuit stiri false” in cazul Rosia Montana si in felul acesta „a subminat grav apararea statului roman si a umflat actiunile” Gold Corporation, transmite Agerpres.

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!

Constanta. Palatul Copiilor natatie: Matei Diaconescu, mezinul echipei, a implinit zece ani. Cadoul si l-a facut la concursul de la Targoviste! (GALERIE FOTO + VIDEO)

17:10, 01.03.2024 - "Praslea cel Voinicldquo; Matei Diaconescu a obtinut doua medalii de aur si una de argint la Cupa Rotary Contratimp 2024. Moment deosebit in viata micului inotator constantean Matei Diaconescu, de la Palatul Copiilor Constanta, care a implinit frumoasa varsta de zece ani. Mezinul echipei de pe litoral…

Alex Macarie de la Mireasa, sezonul 7, și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 28 de ani. Ce fost concurent i-a dat dedicații pe TikTok / FOTO

16:31, 06.02.2024 - Ziua de astazi este cu totul speciala pentru Alex Macarie, care a participat la Mireasa, sezonul 7. A implinit 28 de ani, iar oamenii dragi nu au uitat de acest moment important. Un fost concurent dintr-un sezon diferit i-a dat dedicații pe TiKTok.

Constantin Popovici este noul campion al circuitului mondial Red Bull Cliff Diving

13:21, 28.01.2024 - Sportivul roman Constantin Popovici a devenit noul campion al circuitului mondial Red Bull Cliff Diving, de sarituri in apa de la mare inaltime, dupa ce a castigat ultima etapa a sezonului 2023, desfasurata sambata si duminica in Noua Zeelanda, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.


Ce parere ai despre aceasta stire?