Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IUBITUL ei a fost ŞOCAT când a văzut-o fără MACHIAJ după trei luni împreună. Cum arată în realitate FOTO

Publicat:

Astfel, daca timp de trei luni nu a vazut-o niciodata fara machiaj, intr-un moment de sinceritate tanara i-a aratat cum arata cu adevarat.

Socant, barbatului nu i-a venit sa creada ce transformare a putut sa faca iubita lui folosindu-se de beneficiile produselor cosmetice. Cu toate astea, nu se stie daca cei doi mai sunt impreuna sau nu.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Buzau. O femeie a sarit de la etajul patru, din cauza ca era agresata de iubitul ei

14:15, 19.03.2024 - O femeie din Buzau a recurs la un gest extrem, dupa ce a fost agresata și incuiata in casa de catre iubitul ei. Aceasta a sarit de la etajul patru al blocului in care locuia. Oamenii legii au luat masuri in cazul barbatului din Buzau. iata in ce stare este femeia, dupa ce a recurs la gestul extrem.

Incident șocant in București! O femeie a fost batuta crunt de iubitul ei. Barbatul a spart geamul mașinii in care ea s-a ascuns / FOTO

11:51, 13.03.2024 - Un incident șocant a revoltat pe toata lumea. O femeie din București a fost batuta crunt de iubitul ei. Barbatul și-a ieșit din minți și a spart geamul mașinii in care ea s-a ascuns. Incidnetul a ajuns și in atenția oamenilor legii, care au luat masuri in acest sens.

VIDEO Caz ȘOCANT in Alba: ”Casa groazei” intr-un oraș din județ, unde peste 50 de caini erau ținuți in condiții greu de imaginat, maltratați și exploatați. Proprietara inmulțea cainii pentru a vinde puii

15:41, 01.03.2024 - VIDEO Caz ȘOCANT in Alba: ”Casa groazei” intr-un oraș din județ, unde peste 50 de caini erau ținuți in condiții greu de imaginat, maltratați și exploatați. Proprietara inmulțea cainii pentru a vinde puii Caz ȘOCANT in Alba: ”Casa groazei” intr-un oraș din județ, unde peste 50 de caini erau ținuți in…

Machiaj antirid: cum camuflezi semnele de imbatranire cu tehnici avansate

16:05, 27.02.2024 - Primele semne ale imbatranirii și-au facut apariția și inca nu te-ai acomodat cu ele? Chiar daca procesul de imbatranire este unul perfect natural și imposibil de prevenit, din fericire, exista creme, serumuri și tehnici de machiaj care te ajuta sa pacale

Caz șocant in Grecia! O romanca de 30 de ani, care a pierdut o sarcina, a fost impuscata in cap de iubitul ei

21:30, 18.02.2024 - Un caz teribil a avut loc, de curand, in Creta, Grecia! O romanca de 30 de ani, care a pierdut o sarcina, a fost impuscata in cap de iubitul ei. Iata de la ce a plecat conflictul intre cei doi!

Caz șocant in Cluj! O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:31, 12.02.2024 - Noaptea trecuta, un incident tragic a avut loc in Cluj. O tanara in varsta de 20 de ani a decedat dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Henri Barbusse. Femeia a fost gasita fara suflare in fața unui bloc de locuințe.


Ce parere ai despre aceasta stire?