Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎŢI VINE să te FRECI la OCHI ca să îţi dai SEAMA cine E! SEAMĂNĂ PERFECT cu INNA! | FOTO

Publicat:

Jorge seamana perfect cu binecunoscuta cantareata Inna, pe care o imita la show-ul de televiziune "te cunosc de undeva", de la Antena 1.

Artistul a fost extrem de atent la fiecare detaliu fizic al colegei sale de breasla. Astfel, el s-a transformat spectaculos in Inna, avand sprancenele arcuite la fel ca aceasta si, bineinteles, celebra alunita din coltul buzelor, specialistii in machiaj ajutandu-l sa arate asemenea personajlui interpretat.

"Tu te-ai nascut pentru scena, Jorge, tu ai in tine carisma, talent, Dumnezeu ti le-a dat inainte de a te naste. Tu le ai si ni le arati…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kalin Brothers, moment impresionant pe scena iUmor. Vedetele momentului pe TikTok au facut spectacol in cadrul emisiunii de la Antena 1: „Va ador!” / VIDEO

23:30, 17.03.2024 - In ediția de duminica, 17 martie 2024, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor i-a adus pe Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok. Aceștia au avut parte de un moment impresionant pe scena iUmor. Vedetele momentului pe TikTok au facut spectacol in cadrul emisiunii de la Antena 1.

Jo si Liviu Teodorescu aduc Bollywoodul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

10:21, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibila amandurora.

Emi și Cuza s-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel la „Te cunosc de undeva!”: „Sa ducem mai departe memoria marilor artiști”

13:45, 22.02.2024 - Emi și Cuza au avut parte de o dubla provocare pe scena „Te cunosc de undeva!”. Cei doi concurenți au fost nevoiți sa se transforme in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.Cea de-a doua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru…

A cantat pe scena alaturi de Andra și la cateva ore distanța a murit: in urma cu 2 zile implinise 32 de ani

10:10, 18.02.2024 - Muzica romaneasca este doliu, dupa decesul fulgerator al celebrului violonist din Maramureș, Gabi Stangau. Acesta cantase alaturi de Andra pe scena, iar la cateva ore distanța a murit intr-un accident de ATV. Gabi Stangau a postat o poza de pe ATV-ul care i-a adus moartea, chiar cu cateva ore inainte…

Andreea Balan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva!

13:15, 13.02.2024 - Show-ul transformarilor totale si totodata unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sambata aceasta, de la 20:00.

Eliza Natanticu și Zarug, concurenți la „Te cunosc de undeva”, sezonul 20: „Ne ințelegem foarte bine și avem o chimie puternica”

15:35, 30.01.2024 - Eliza Natanticu si Zarug fac echipa la „Te cunosc de undeva”, show-ul de la Antena 1 care a ajuns la cel de-al 20-lea sezon. „Te cunosc de undeva!”, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00.…

Alina de la Mireasa, sezonul 5, noi imagini cu bebelușul ei. Cat de mult seamana micuțul baiețel cu fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:51, 24.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, radiaza de fericire de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu tanara mamica!

Ce spune Andreea Antonescu despre o noua casatorie, dupa divorț: „Va fi cel trimis de Dumnezeu”. Exista sau nu un viitor „mire”

12:50, 24.01.2024 - Andreea Balan a incheiat un an incarcat pe plan sentimental, insa privește cu incredere spre viitor. Frumoasa cantareața crede in continuare in dragoste și nu exclude posibilitatea unei noi casatorii. Ce a spus despre alegerile sale de pana acum, in materie de barbați.


Ce parere ai despre aceasta stire?