Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iti lacrimeaza ochiul? Fa o spalatura cu musetel si-ti trece!

Publicat:

Mai jos aveti cateva remediipentru lacrimarea ochiului

Spalaturi cu patrunjel. Faceti un decoct din 10 g radacina maruntita la 250 ml apa. Fierbeti 15 minute si le folositi sub forma de spalaturi si comprese, de doua ori pe zi, atat timp cat este nevoie.

Cura cu otet de mere. Luati o lingurita de otet de mere, diluat in 100 ml apa, dupa mesele principale, timp de 20 de zile pe luna (sau pana cand lacrimarea in exces dispare). Infuzie de mesteacan. Lasati la infuzat timp de 10 minute o lingurita de frunze uscate si maruntite in 250 ml apa clocotita.
Adaugati un varf…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciorba de fasole verde ardeleneasca. Ingredientul folosit de marii bucatari pentru un gust autentic

17:51, 19.04.2024 - Timpul total de preparare al ciorbei este de aproximativ 45 de minute.Se vor folosi 750 g fasole verde curațata proaspata (merge și cea congelata), 200 g afumatura (opțional), 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei, 2 linguri de faina, 1 lingura de paprika, 1/2 țelina, 1 roșie, cimbru uscat, foi de dafin, tarhon,…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

8 martie este aproape!  Nu lasați totul pe ultimul moment, faceți o precomanda de flori și buchete de la XOstudio FLOWERS!

09:05, 05.03.2024 - Foarte curand va veni o sarbatoare minunata de 8 Martie, iar acesta este un motiv important pentru a le bucura pe femeile dumneavoastra preferate cu flori și buchete uimitoare de la XOstudio FLOWERS. In studioul nostru de floristica am creat compoziții florale unice și o colecție speciala pentru 8 martie,…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…

„Painea leneșului”- Rețeta simpla prin care vei obine același gust intens, dar fara framantarea aluatului

22:55, 31.01.2024 - Metoda painii fara framantare reprezinta o soluție ideala pentru persoanele care considera ca framantatul este o operațiune grea și solicitanta. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfacator ca și la o paine framantata tradițional.Pasul 1: Prepararea aluatului Pregatirea aluatului este…

Cum prepari delicioasele chiftelute marinate. Copiii iubesc aceasta rețeta: care este secretul

11:20, 29.01.2024 - Ingrediente:- 500 grame carne de vitel tocata- 250 grame carne de porc tocata- 2 morcovi rasi- 2 cartofi fierti si pasati- 2 cepe- 1 felie paine (inmuiata intr-un castronel de lapte, cat sa o acopere)- 2 oua- 1 legatura marar tocata/taiata marunt- sare si piper- o cana faina pentru tavalitul chiftelelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?