Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ISU Hunedoara deschis pentru comunitate

Publicat:

Din luna octombrie, in fiecare zi de joi a saptamanii, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgența „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara se va intalni cu chiar la ei acasa.

Audiențele se vor desfașura intre ora 10.30 – 12.30 la sediul Detașamentului de Pompieri Petroșani, situat pe strada Lunca 60A, Petroșani.

Locuitorii Vaii Jiului care vor sa se inscrie la audiența, pentru a primi consiliere in domeniul specific pompierilor hunedoreni,  o pot face la numerele de telefon 214.220 sau 214.221 (Dispecerat).

Inspectorul șef al…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Valea Jiului, in straie de iarna

10:51, 22.04.2024 - Locuitorii Vaii Jiului au avut, in aceasta dimineața, o surpriza de proporții. Un strat subțire de zapada s-a așternut peste natura proaspat inverzita. Pomii au trecut prin ciclul de inflorire deja, fiind in etapa de legare a fructelor, existand riscul ca temperaturile scazute sa afecteze roada din…

Fost șef ISU, mesaje obscene pe Facebook: „Vreți sa știți cați centimetri are... mea? V-aș lasa sa o simțiți și sa o masurați“

13:55, 18.04.2024 - Viorel Demean, fost comandant al Inspectoratului pentru Situații de Urgența (ISU) Hunedoara timp de 13 ani, s-a dezlanțuit in mesaje jignitoare pe Facebook la adresa șefei unei instituții publice, dar și a altor politicieni.

Vremea rea face prapad in țara: acoperișul unui bloc a fost smuls de vant, mai mulți arbori au cazut pe carosabil

08:10, 02.04.2024 - Autoritațile anunța ca este in vigoare un cod portocaliu de vant in Hunedoara și Bihor. Vremea rea a produs distrugeri semnificative și acoperișul unui bloc a fost chiar smuls de vant."Pe fondul Codului Portocaliu - fenomene meteo imediate, valabil pentru județul Hunedoara, in intervalul 6.35 - 9.00,…

Ce s-a ales de temuții interlopi din anii 2000. Prinși de Traian Berbeceanu, unii și-au reluat vechile obiceiuri

06:51, 23.02.2024 - In anii 2000, Deva, Hunedoara și orașele din Valea Jiului erau cutremurate de un lung șir de incidente grave comise de grupari interlope violente, in fața carora autoritațile se aratau depașite de situație ori inchideau ochii.

Locul infiorator de sub o mare cetate medievala. Aici, condamnații la moarte erau aruncați de pe stanci VIDEO

04:05, 22.02.2024 - O legenda stranie despre Cetatea medievala Deva din Hunedoara spune ca, in trecut, de pe stancile care se inalța la poalele fortareței erau aruncați condamnații la moarte. Locul care ar fi pastrat amintirea osandiților se numește „La sfinți”.

Primarul din Oradea – „Vreo doi ani nu ne-am luat banii”

20:25, 26.01.2024 - Primarul municipiului Oradea , Florin Birta, si directorul economic al primariei, Eduard Florea, au criticat vineri, in conferinta de presa, lipsa de predictibilitate legislativa a Guvernului, care ingreuneaza foarte mult activitatea si fara de care „este foarte greu sa mentii in echilibru un buget…


Ce parere ai despre aceasta stire?