Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Istoria la timpul prezent. Vrei sa devii mediator cultural? Poti face un curs gratuit

Publicat:

Asociația Timișoara Capitala Culturala Europeana, in parteneriat cu - resurse pentru cultura și al Banatului, continua proiectul de dezvoltare și consolidare a comunitaților de mediatori culturali locali. Cei care doresc sa se inscrie o pot face gratuit pana pe 18 martie.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca, o calatorie emoționanta in trecutul militar al Buzaului

17:35, 09.04.2024 - Intr-o intalnire cu liberalii din Buzau, Nicolae Ciuca a dezvaluit o latura profunda a legaturii sale cu acest oraș, afirmand ca Buzaul a contribuit semnificativ la formarea sa ca individ și militar. Cu o voce incarcata de emoție, Ciuca a marturisit ca revenirea in Buzau il umple de bucurie și ii aduce…

Franța a evaluat posibilitatea unei amenințari teroriste in timpul Jocurilor Olimpice

16:45, 09.04.2024 - Ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, a declarat, intr-un interviu acordat ziarului Parisien, ca in prezent nu exista o amenințare terorista reala la adresa organizarii Jocurilor Olimpice de la Paris, astfel ca nu este nevoie sa se puna sub semnul intrebarii desfașurarea ceremoniei de deschidere.…

MNIT pregatește cea mai valoroasa expoziție din istoria sa: „Razboinici uitați și podoabe eterne (secolul al V-lea p. Chr.)”

13:20, 04.04.2024 - Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) pregatește cu sprijinul Ministerului Culturii și al Primariei Șimleu Silvaniei o expoziție temporara extraordinara, intitulata „Razboinici uitați și podoabe eterne”.

Ion Iliescu, la moartea lui Nicolae Manolescu: „Romania pierde pe unul din ultimii sai mari intelectuali”

21:30, 24.03.2024 - Intr-un mesaj publicat pe blocul sau, fostul președinte Ion Iliescu afirma ca numele profesorului Nicolae Manolescu va trai „cat va trai si literatura romana”, relateaza Agerpres. Fostul președinte al Romaniei a povestit cum l-a cunoscut pe Nicolae Manolescu, in urma cu 65 de ani, perioada in care „ne-au…

Istoria apei minerale de la Buziaș, „o bautura de lux” in anii 1800

13:16, 22.03.2024 - Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, marcata in 22 martie, Muzeul Național al Banatului va invita sa descoperiți povestea fascinanta a izvoarelor de la Buziaș, cu o apa „speciala, acra la gust, dar plina de beneficii pentru sanatate”.

Incursiune fascinanta in istoria Banatului, prin proiectul virtual al muzeului din Caransebeș (foto)

08:20, 10.03.2024 - Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Granița din Caransebeș a fost inființat in a doua jumatate a secolului trecut, constituirea unui muzeu de istorie locala fiind impulsionata de descoperirile de la Tibiscum, devenit, in urma cercetarilor, un vestigiu arheologic de importanța naționala.…

Incursiune in istoria Banatului, prin proiectul virtual al muzeului din Caransebeș (foto)

08:15, 10.03.2024 - Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Granița din Caransebeș a fost inființat in a doua jumatate a secolului trecut, constituirea unui muzeu de istorie locala fiind impulsionata de descoperirile de la Tibiscum, devenit, in urma cercetarilor, un vestigiu arheologic de importanța naționala.…

Concurs de caligrafie cu premii, organizat de Muzeul Național al Bucovinei

11:05, 05.03.2024 - Muzeul Național al Bucovinei organizeaza a IV-a ediție a proiectului de educație muzeala - concurs de caligrafie cu premii, intitulat „Istoria scrisa frumos. Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei".Organizatorii spun ca in era tehnologiei este important sa ne amintim de ...


Ce parere ai despre aceasta stire?