Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul amenință că va distruge baza militară iraniană din Siria

Publicat:

Ministrul israelian al Apararii, , a avertizat duminica Siria, afirmand ca Israelul va raspunde la orice provocare sau incalcare a suveranitații sale, cerandu-i lui sa retraga toate elementele active, in acest sens, de pe teritoriul sau.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acordul intre Guvernul Romaniei si cel al Coreei de Sud privind cooperarea in domeniul apararii, semnat de ministrul Tilvar la Seul

11:01, 23.04.2024 - ”Am semnat, astazi (marți - n.r.), la Seul, impreuna cu omologul meu coreean, Shin Wonsik, Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Coreea privind cooperarea in domeniul apararii, primul document de acest fel incheiat intre cele doua tari. Sunt convins ca acest acord va oferi o baza solida…

The Washington Post: Israelul a vrut sa demonstreze ca are capacitatea militara de a ajunge in centrul Iranului

19:51, 19.04.2024 - Atacul aerian pe care Israel l-a lansat vineri impotriva Iranului a avut scopul de a demonstra Teheranului ca israelienii au capacitatea de a ajunge in centrul tarii persane cu armele lor, a informat vineri The Washington Post, citat de EFE, conform Agerpres.

Iranul amenința Israelul in cadrul Consiliului de Securitate ONU: Va face Israelul sa regrete orice atac

22:55, 18.04.2024 - Ministrul iranian de Externe a promis joi in fata Consiliului de Securitate al ONU ca Teheranul va face Israelul sa "regrete" orice atac impotriva tarii sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.

Ministrul roman al Apararii, despre cooperarea militara cu R. Moldova: „Ii respectam statutul de neutralitate, dar avem elemente de legatura”

10:35, 11.03.2024 - Ministrul roman al Apararii, Angel Tilvar, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24 , ca exista o cooperare stransa militara intre Romania și Republica Moldova, dar ca guvernul din țara vecina respecta statutul de neutralitate al țarii noastre.

Ministrul apararii, despre cooperarea militara cu R. Moldova: „Ii respectam statutul de neutralitate, dar avem elemente de cooperare”

21:15, 10.03.2024 - Ministrul apararii, Angel Tilvar, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24, ca exista o cooperare stransa militara intre Romania și Republica Moldova, dar ca guvernul roman respecta statutul de neutralitate al țarii vecine.

Peste 25.000 de femei si copii au fost ucisi in Fasia Gaza. Șeful Pentagonului: Israelul ar trebui sa faca mai mult pentru a-i proteja

19:30, 29.02.2024 - Ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat joi in Congresul SUA ca peste 25.000 de femei si copii au fost ucisi in operatiunea militara lansata de Israel in Fasia Gaza, de la inceputul razboiului pe 7 octombrie, adaugand ca Israelul poate si ar trebui sa faca mai mult pentru a proteja…

Momente de panica pentru Ciolacu. Premierul a fost trezit in toiul nopții de ministrul Apararii

15:15, 10.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a trait clipe de groaza noaptea trecuta din cauza bombadarmentelor din apropierea grainiței Ucrainei cu Romania.„Și dvs. ați fost treziți din somn al fel ca și mine. Pe mine m-a trezit ministrul Apararii și domnul Raed Arafat, pe dvs. sistemul RO-Alert. Sa ne uitam unii la…


Ce parere ai despre aceasta stire?