Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul a lansat rachete asupra provinciei Quneitra, afirmă Damascul

Publicat:

Rachete trase de armata israeliana s-au abatut asupra provinciei Quneitra (sud-vest), la frontiera cu anexate de Israel, fara sa se inregistreze victime, a raportat luni agentia oficiala siriana Sana, transmite AFP.

Rachetele "agresorului israelian s-au abatut asupra unui spital distrus la Quneitra, precum si a unor posturi de supraveghere" ale armatei siriene, a relatat Sana.

O sursa militara citata de agentia Sana a precizat ca tirul de rachete a provocat numai pagube materiale.

Potrivit directorului pentru Drepturile

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacție furibunda a Iranului, dupa ce Israelul a lansat un atac la scara larga

06:40, 19.04.2024 - Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, susține ca in cazul in care Israelul va lansa atacuri impotriva facilitaților nucleare ale Iranului, atunci iranienii au pregatite ”rachete foarte avansate”, care vor lovi instalațiile nucleare din Iran.

Razboi Israel - Iran: Atac lansat asupra Iranului, sistemele de aparare anti-aeriana au fost activate

06:40, 19.04.2024 - Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca razbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului sau de la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat ABC News joi seara, citand un inalt oficial american, transmite vineri AFP.Aceasta informatie vine in timp ce Iranul a raportat "explozii puternice"…

Israel publica primele imagini cu una din rachetele balistice cu care a fost atacat de catre Iran

19:55, 16.04.2024 - Israelul a publicat primele imagini cu racheta balistica cu care Iranul a atacat țara. Purtatorul de cuvant al armatei israeliene, Daniel Hagari, a declarat faptul ca lansarea a 110 rachete balistice spre Israel nu va ramane nepedepsita.

Netanyahu afirma ca Israelul se pregateste pentru scenarii in alte zone decat Gaza

12:15, 12.04.2024 - Israelul se pregateste pentru „scenarii” in alte locuri decat Gaza, a avertizat premierul Benjamin Netanyahu in timpul unei vizite la o baza aeriana israeliana, relateaza CNN, citat de news.ro .

Greșeala banala prin care unul dintre șefii spionajului armatei din Israel și-a dezvaluit identitatea pe internet

17:55, 07.04.2024 - Identitatea comandantului Unitații 8200 din Israelul este un secret bine pazit. El ocupa unul dintre cele mai sensibile roluri din armata și conduce una dintre cele mai puternice agenții de supraveghere din lume, comparabila cu Agenția de Securitate Naționala a SUA. Dar, dupa ce a petrecut mai bine…

David Cameron cere o „garanție absoluta” ca agenția ONU pentru palestinieni nu va mai angaja teroriști

10:35, 15.02.2024 - Regatul unit vrea „o garantie absoluta” ca Agentia ONU de ajutorare pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) nu va angaja persoane care sunt dispuse sa atace Israelul, a afirmat, miercuri, la Sofia, ministrul de externe britanic, David Cameron, relaeaza Reuters.

Hamas opera dintr-o rețea de tuneluri aflata sub cartierul general al unei agenții ONU in Gaza, acuza armata israeliana

21:55, 10.02.2024 - Forțele israeliene au descoperit o rețea de tuneluri lungi de sute de metri și care se desfașoara parțial sub sediul Agenția Organizației Națiunilor Unite de Ajutorare și Lucrari pentru Refugiații din Palestina (UNRWA) din Gaza, a anunțat armata israeliana, relateaza Reuters.Descoperirea reprezinta…

Israelul a lansat unul dintre cele mai sangeroase atacuri: au facut prapad in randul civililor din Gaza

06:55, 30.01.2024 - Zeci de civili au fost ucisi si raniti luni in lovituri aeriene israeliene asupra orasului Gaza, potrivit agentiei oficiale palestiniene WAFA, citate de CNN, informeaza News.ro.Martorii au declarat ca cel putin "25 de civili au fost ucisi", iar altii au fost raniti in bombardamentele israeliene asupra…


Ce parere ai despre aceasta stire?