Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul construiește o fabrică de rachete în Siria. Imaginile surprinse de un satelit

Publicat:

Un post israelian de televiziune a difuzat marti un reportaj in care prezinta ceea ce sustine ca ar fi o uzina aflata in constructie, in nord-vestul Siriei, in care Iranul preconizeaza sa fabrice rachete cu raza lunga de actiune, relateaza Reuters, citat de News.ro.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul pare sa se teama de Israel - Ce se intampla cu prezența militara in Siria

17:16, 24.04.2024 - Iranul, aliat regional al Siriei, si-a redus puternic prezenta militara in aceasta tara in care este vizata de loviturile aeriene tot mai intense imputate Israelului, au declarat miercuri pentru AFP o sursa apropiata de Hezbollah si un ONG, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

China a fost prinsa in fapt: Furnizeaza Rusiei tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte in razboiul din Ucraina

15:30, 13.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova in cea mai mare consolidare militara de dupa epoca sovietica, furnizand tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte, au declarat inalți oficiali americani, citați de Reuters.

Razboiul ia amploare - Iran se pregatește sa atace Israelul: CIA ar fi informat deja guvernul de la Iersusalim ( Presa )

10:50, 04.04.2024 - Iranul planuiește un atac combinat cu o "ploaie" de drone și rachete de la bazele sale asupra unor locații strategice din Israel, ca raspuns la un atac aerian asupra consulatului iranian din Siria, conform publicației Vox News. Se pare ca CIA a avertizat deja conducerea Israelului cu privire la iminența…

Patru cetațeni sirieni au murit in atacul israelian de la Damasc, alaturi de cei șapte militari iranieni

11:36, 03.04.2024 - Ministerul Sanatații din Siria a anunțat ca patru cetațeni ai Siriei au fost uciși in atacul realizat de Israel asupra cladirii consulatului iranian din Damasc. Alți 13 cetațeni sirieni au fost raniți in urma atacului, a precizat Ministerul Sanatații de la Damasc. Anterior, Iranul confirmase ca in atacul…

Iranul promite sa riposteze la atacul asupra consulatului sau din Damasc pentru care acuza Israelul. „Aceasta crima lașa nu va ramane fara raspuns”

11:50, 02.04.2024 - Președintele iranian Ebrahim Raisi a afirmat marți, 2 aprilie, ca Teheranul va raspunde la presupusul atac israelian asupra consulatului sau din capitala Siriei in care au fost uciși șapte militari iranieni, relateaza Reuters.„Dupa ce nu a reușit sa distruga voința frontului de rezistența, regimul sionist…

Securitatea regiunii, „pe marginea prapastiei”. Iran, Irak și Siria, reacții dupa atacul SUA: „Actiune aventurista, eroare strategica”

13:35, 03.02.2024 - Iranul a condamnat „cu putere” loviturile intreprinse in cursul noptii de Statele Unite, denuntand „o incalcare a suveranitatii Siriei si Irakului”. De asemenea, Siria și Irak au denunțat atacul SUA, spunand ca securitatea regiunii este „pe marginea prapastiei”.

Loviturile israeliene i-au pus pe ganduri - Iranul iși retrage ofițerii din Siria

19:30, 01.02.2024 - Gardienii revoluției au redus desfașurarea ofițerilor lor superiori in Siria din cauza unui val de atacuri mortale israeliene și se vor baza mai mult pe miliția șiita aliata pentru a-și pastra influența acolo, au declarat cinci surse familiare cu chestiunea pentru Reuters.Garzile au suferit una dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?