Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionela şi Teodor de la MPFM au anunţat sexul bebeluşului. "Din iubire se naşte tot ce este mai frumos"

Publicat:

Bucurie de nedescris pentru Ionela si Teodor de la Mireasa pentru fiul meu. Cei doi sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile, iar in curand familia li se va mari. Cei doi viitori parinti le-au dat fanilor si prietenilor marea veste, dezvaluind care este sexul copilului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, au ales numele bebelușului lor. De ce au criticat fanii alegerea celor doi foști concurenți: "Am zis sa aiba și..." / FOTO

09:46, 15.02.2024 - Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, radiaza de fericire de cand au devenit parinți pentru prima oara. Ei bine, cei doi foști concurenți au ales și numele pe care il va purta micuțul lor baiețel, insa acest lucru a strunit o mulțime de reacții in mediul online. Iata de ce au criticat fanii alegerea…

Mireasa. Direct din culise. Concurenții, surpriza muzicala pentru iubitele lor. Cum au reacționat fetele din casa: "Ce frumos!" / VIDEO

14:15, 14.02.2024 - Astazi, de Valentine's Day, concurentele din casa Mireasa au fost invitate la balcon pentru a se bucura de surpriza oferita de baieți cu cazia sarbatoririi iubirii. Raluca a fost complicea concurenților care au dorit sa iși surprinda iubitele in aceasta zi speciala pentru indragostiți. 

Xtra Night Show. Cum au ales Alina și Valentin numele bebelușului lor. Foștii finaliști de la Mireasa au devenit parinți recent: ”Vine de la...” / VIDEO

22:10, 13.02.2024 - Alina și Valentin de la Mireasa au devenit parinți recent, iar acum au facut dezvaluiri emoționante din noua viața pe care o au. Foștii finaliști au ales un nume deosebit pentru bebelușul lor, iar acum au explicat cum au facut aceasta alegere. Iata ce nume i-au pus baiețelului lor!

Mireasa, sezon 3. Maria Roman, imagine adorabila cu fiul sau. Cat a crescut baiețelul: „Cea mai mare bucurie a vieții mele”

17:45, 31.01.2024 - Maria Roman, fosta caștigatoare a sezonului 3 Mireasa, a publicat imagini adorabile cu fiul sau. Cei care i-au urmarit evoluția din afara casei Mireasa s-au bucurat sa vada cat a crescut fiul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?