Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ion Sturza: Și Filat a fost batut crunt în puscarie, e un lucru cunoscut la penitenciar

Publicat:

Fostul premier, a facut declarații tari in cadrul emisiunii „" de la Protv. Acesta susține ca acesta a fpst batut crunt, dar declarase ca s-ar fi lovit cu capul de masa.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Decizie controversata in cazul elevului care și-a batut diriginta crunt. Poate reveni in liniște la școala

11:31, 13.03.2024 - Elevul de clasa a VIII-a din Targu Mureș, care a agresat diriginta și a fost reținut pentru 24 de ore de catre poliție, a fost eliberat și se poate intoarce in școala, deși atacul sau a avut consecințe grave, trimițand-o pe profesoara agresata la spital. Desi cadrele didactice de la liceul adolescentului…

Caz halucinant in Argeș! Un adolescent de 16 ani ar fi fost batut crunt de o asistenta medicala, la un centru: ”Imi dadea palme si pumni in cap”

13:36, 06.03.2024 - Caz ingrozitor in Argeș! Un adolescent de 16 ani a trait cele mai groaznice momente, cand ar fi fost batut crunt de o asistenta medicala. Femeia ar fi avut un comportament foarte agresiv fața de el. Baiatul a facut declarații despre ceea ce s-ar fi intamplat in centru.

Cosmarul unui cuplu spaniol care calatorea in India. Sotia a fost violata in grup, iar sotul a fost batut crunt

08:46, 04.03.2024 - Trei barbati au fost arestati pentru ca au violat in grup o turista spaniola care calatorea cu motocicleta impreuna cu sotul ei, intr-o regiune izolata din estul Indiei, a anuntat presa locala, citata de News.ro.

Agresorul care a batut crunt o tanara in Centrul Vechi a fost arestat preventiv! Barbatul este luptator MMA și i-a provocat rani aproape fatale victimei

17:00, 27.02.2024 - Luptatorul MMA care a batut cu bestialitate o tanara in Centrul Vechi din București a fost arestat preventiv. Moldoveanul a agresat-o pe femeie, iar mai apoi a abandonat-o in stare critica in scara unui bloc. Polițiștii l-au reținut in urma cu o zi.

Tanar reținut pentru talharie dupa ce și-a batut și jefuit un cunoscut

14:05, 15.02.2024 - Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au dispus in noaptea de miercuri spre joi masura reținerii pentru 24 de ore fața de un tanar de 24 de ani, din Reșița, banuit ca ieri, in jurul orei 19:00, in timp ce se afla la domiciliul unui cunoscut, impreuna cu alte trei persoane, pe fondul unui conflict…

Constanțean cautat de polițiștii din Valcea. Și-a injunghiat și batut crunt iubita, in plina strada

17:11, 08.02.2024 - O femeie, victima a unei agresiuni, a sunat joi, 8 februarie 2024, la 112 pentru a cere ajutor. Ulterior s-a aflat ca cel care a maltratat-o era chiar iubitul acesteia. Poliția Ramnicu Valcea a inceput o ancheta penala.

Cautat pentru a executa 6 ani de inchisoare – a batut crunt doi batrani pentru a le lua ...

16:05, 23.01.2024 - Un tanar in varsta de 26 de ani a fost dat in urmarire generala de Poliția Romana, avand de executat o pedeapsa de 6 ani de inchisoare pentru o fapta de talharie calificata.Gabriel Slabu, din satul Arghira, comuna Preutești, a fost condamnat definitiv in luna decembrie a anului trecut, dar nu a ...


Ce parere ai despre aceasta stire?