Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioan Peteleu, George Avram şi Vasile Moldovan, propuşi pentru fotoliile de viceprimari UPDATE: Peteleu şi Avram sunt viceprimari

Publicat:

Pentru cele doua functii de viceprimari ai municipiului Bistrita au fost facute trei propuneri. Unul dintre cei propusi este (PDL), al doilea (PNL) si (PSD). Consilierii locali vor vota si vor decide care dintre acestia vor ocupa cele doua fotolii de viceprimari in umatorii patru ani.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Aplauze și huiduieli la ședința CMC: Un consilier PAS și un ales MAN, la un pas de a se lua de gulere

15:25, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii au revenit in ședința, cu noi replici: - Oare nu este o ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada? - Culiocul unde e?

14:50, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Dinari Cojocaru: Oare nu este vreo ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada?

14:40, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Roșca: Localnicii nu sunt prostalani

14:25, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Glume și replici la ședința CMC. Pantea: Doamna Popa nu danseaza pe tribuna, așa ca fara muzica, va rog

13:05, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

Pe ultima suta de metri, Linia Verde mai papa un milion de euro

07:15, 01.04.2024 - Valoarea unuia dintre cele mai importante proiecte derulate in municipiul Bistrița, Linia Verde, pare sa creasca precum Fat Frumos. Pe ultima suta de metri, valoarea contractului ajunge la 95,3 milioane de lei cu TVA, cu 24 milioane de lei mai mult decat suma inițiala. Ultima creștere este in valoare…

(live/update) De la glume, la replici acide: Consilierii municipali continua ședința inceputa ieri

16:10, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau continua, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate, fie transmise spre reexaminare.

Consilierii PSD au lipsit de la votarea bugetului Bistriței. Turc: „Scaunele goale exprima nivelul de interes pe care il are PSD”

10:20, 13.02.2024 - Ieri, Consiliul Local al municipiului Bistrița a votat bugetul orașului pentru anul in curs. De la ședința extraordinara au lipsit consilierii PSD, primarul Ioan Turc precizand ca scaunele goale exprima nivelul de interes pe care il are PSD pentru dezvoltarea orașului. Intr-o ședința extraordinara,…


Ce parere ai despre aceasta stire?