Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎNTREBAREA ZILEI - DUMINICĂ: De ce trebuie să ne scoatem măselele de minte?

Publicat:

Maselele de minte se formeaza cu radacini atipice ca forma si au canale întortocheate, iar aceste aspecte nu pot fi tratate. Medicii recomanda scoaterea lor.

Specialistii americani au propus extractia mugurilor, adica a acelor saculeti din care se formeaza radacina, pentru ca sunt moi si e mai putin dureros pentru pacient.

"Molarii de minte ne fac mai mult rau decât bine. O parte dintre pacienti tin mortis sa îi pastreze, în timp ce altii renunta la ei de la primele semne de cariere. Totusi, cum e indicat sa procedam când avem probleme cu…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicii se asteapta la o crestere a numarului cazurilor de persoane muscate de capuse

18:30, 16.04.2024 - Medicii se asteapta din nou la o crestere a numarului cazurilor de persoane muscate de capuse, pe fondul temperaturilor ridicate si al fluxului de turisti care au iesit in zonele impadurite sau acoperite cu verdeata. Specialistii in sanatate le recomanda persoanelor care au fost muscate de capuse sa…

Atenție la capușe! Caldura le face active iar mușcaturile lor pot fi fatale

14:15, 15.04.2024 - Sezonul capușelor a inceput mult mai devreme din cauza caldurii. Primii pacienți mușcați de capușe au ajuns la camerele de garda inca de la jumatatea lunii februarie. Medicii se așteapta ca, pe fondul vremii extrem de calde, fenomenul sa ia amploare in perioada urmatoare, zonele din sudul și vestul…

SEMNAL DE ALARMA Specialiștii trag un semnal de alarma cu privire la o creștere a tinerilor diagnosticați cu cancere

13:20, 19.03.2024 - Medicii din intreaga lume trag un semnal de alarma cu privire la o epidemie in creștere a tinerilor diagnosticați cu cancere asociate mai frecvent cu persoanele in varsta. The post SEMNAL DE ALARMA Specialiștii trag un semnal de alarma cu privire la o creștere a tinerilor diagnosticați cu cancere first…

O infecție bacteriana misterioasa, cu forme fulminante, in Japonia

16:30, 18.03.2024 - O infecție cu o bacterie rara, dar periculoasa se raspandește vertiginos in Japonia, responsabilii medicali afirmand despre aceasta ca sunt inca mulți factori necunoscuți. O infecție bacteriana, care se așteapta ca in 2024 sa depașeasca recordul ingrijorator de anul trecut, este semnalata in Japonia.…

Ministerul Sanatații face precizari fulger in scandalul zilei: Ce se intampla cu indemizațiile celor care fac garzi

23:50, 14.03.2024 - Ministerul Sanatatii anunta, joi, ca nu se modifica indemnizatiile pentru medicii specialisti si primari care efectueaza garzi, iar OUG publicata recent in Monitorul Oficial prevede doar indemnizatie pentru medicii de medicina generala din cadrul serviciilor de ambulanta si al structurilor de primiri…

Ce sa faci ca sa atragi banii in viața ta. Cuvintele pe care trebuie sa le rostești zilnic

16:36, 06.03.2024 - Banii nu ar trebui sa fie pe primul loc in viața, dar nu putem nega faptul ca sunt esențiali. Din nefericire, se caștiga foarte greu și se cheltuie ușor. Specialiștii ne spun ca exista anumite cuvinte sau afirmații care pot atrage banii in viața ta. Cuvinte care pot atrage banii In momentul in care…

Pastila pentru suflet - ediția din 10 februarie 2024 / Pilda zilei - Iubirea trebuie marturisita

09:50, 10.02.2024 - Pilda zilei - Iubirea trebuie marturisitaEl era un barbat robust, cu o voce puternica și cam dur. Ea era o femeie dulce și delicata. S-au casatorit. Ea ingrijea de casa și de educația copiilor. Copiii au crescut, s-au casatorit, au plecat. Atunci femeia iși pierdu zambetul și deveni din ce in ce mai…

Intarzierile privind limitele de poluare a aerului in UE vor duce la sute de mii de decese premature și vor mari decalajul dintre est și vest, spun experții

17:20, 02.02.2024 - Cercetatorii in domeniul respirator avertizeaza ca lipsa de acțiune in privința reducerii poluarii aerului in Uniunea Europeana va „mari inegalitatea” dintre Europa de Est și Europa de Vest, relateaza The Guardian.Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) a stabilit direcții privind numarul de particule…


Ce parere ai despre aceasta stire?