Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întorsuri cu mere. O rețetă minunată de plăcintă cu mere, într-o prezentare deosebită

Publicat:

Cele mai frecvente deserturi, in orice sezon ne-am afla, sunt deserturile cu mere, iar o rețeta minunata de placinta cu mere, intr-o prezentare deosebita, este rețeta de Intorsuri cu mere.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios

08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…

Cea mai simpla rețeta de merdenele cu foi de placinta. Sunt gata in 30 de minute

19:50, 04.04.2024 - Merdenelele se numara, cu siguranța, printre preparatele care iți amintesc de copilarie. Pot fi pregatite și acasa fara prea mult efort și sunt gata in 30 de minute. Iata ingredientele de care ai nevoie și modul de preparare.

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Rețeta de placinta cu mere la tigaie. Este gata in 10 minute și are un gust savuros

11:00, 06.03.2024 - Placintele cu mere sunt foarte delicioase și se gatesc in multe feluri. Daca vrei sa faci o schimbare și sa renunți la tava, poți sa alegi placinta cu mere la tigaie. Este gata in 10 minute, ai nevoie de puține ingrediente și are un gust savuros.

Cum faci cea mai buna placinta cu avocado. Rețeta americana pe care trebuie sa o incerci

09:40, 16.02.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru cei dragi, noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta americana de placinta cu avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie și care sunt pașii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obține un preparat ca la carte.

Rețeta de placinta englezeasca cu mere. Desertul cu care ii vei da gata pana și pe cei mai pretențioși musafiri

21:55, 01.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de placinta englezeasca cu mere. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de soufra cu zmeura. Ingredientele de care ai nevoie pentru a face cea mai buna placinta greceasca 

23:05, 24.01.2024 - Nu ai idee ce desert sa mai pregatești pe cei dragi? Noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de soufra cu zmeura. Desertul este, de fapt, o placinta greceasca ce ce are foi increțite, care sunt acoperite cu o crema aromata cu lamaie și vanilie.


Ce parere ai despre aceasta stire?