Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întâlnire Dăncilă - Ponta - Tăriceanu. Bogdan Chirieac: Mă gândesc că asta ar putea obţine Ponta

Publicat:

"Eu nu as exclude in continuare candidatura domnului Tariceanu la prezidentiale. Asa a fost si in 2014, atunci au candidat si dl Ponta, si dl Tariceanu si nu au fost probleme. In primul tur, dl Ponta a obtinut 40 la suta, si dl Tariceanu 7 la suta. Eu ma gandesc la o intrare la guvernare a si o intoarcere a electoratului smuls din PSD de catre . Si ma gandesc ca dl Ponta ar putea obtine o functie importanta in parlament si poate vreo doi ministri, fapt care l-ar aduce pe alaturi de ", a declarat la Antena 3. 

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pronosticul lui Ponta la locale: Nicușor Dan are șanse reale, in restul țarii nu vad unde ar putea pierde PNL și PSD

21:05, 31.03.2024 - Fostul premier Victor Ponta a apreciat, duminica, la Antena 3, ca cea mai interesanta „batalie” electorala de la alegerile locale din 9 iunie se desfașoara in Capitala, unde toți candidații au șanse, spre deosebire de celelalte mari orașe unde PSD și PNL vor fi greu de invins. „Incepe sa ma convinga…

Conservatorii britanici se indreapta spre dezastru: ar putea obține sub 100 de locuri in Parlament la viitoarele alegeri

09:55, 31.03.2024 - Partidul Conservator britanic ar putea obtine, la viitoarele alegeri legislative din Regatul Unit, mai putin de 100 de locuri in parlament, indica un sondaj de opinie realizat de agentia de studii sociologice Survation, a relatat sambata DPA.

Ce loc va obține PNL Cluj pe lista pentru europarlamentare? Tișe vrea dreptate in propriul partid: „Sa primim ce meritam”

10:56, 20.03.2024 - Lista candidaților PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie ar putea fi decisa astazi. Un singur lucru este sigur pana la aceasta ora: lista va fi deschisa de candidatul independent Ramona Chiriac, șefa reprezentanței Comisiei Europene in Romania.

Viorica Dancila: "Comasarea alegerilor s-a facut dupa ce și-a dat acordul Iohannis și ca urmare a presiunii de la Bruxelles. Nu e deloc sigur ca ințelegerea PSD-PNL va rezista!"

18:15, 21.02.2024 - Viorica Dancila, fost prim-ministru al Romaniei, a comentat la Antena 3 CNN ințelegerea politica prin care PSD și PNL au comasat alegerile europarlamentare și cele locale și au devansat alegerile prezidențiale.

ALERTA - Gheorghe Falca: PSD ne-a cerut sa le susținem candidatul la funcția de Președinte

12:05, 14.02.2024 - Europarlamentarul Gheorghe Falca, vicepreședinte la nivel național al PNL, a declarat miercuri, la Antena 3, ca in ședința Coaliției de guvernare PSD-ul a cerut in schimbul comasarii alegerilor ca PNL-ul sa renunțe la candidatul propriu la alegerile prezidențiale și sa susțina candidatul PSD la funcția…

Intenții de vot la alegerile prezidențiale. Diana Șoșoaca, in top 3. Cine este pe primul loc

12:25, 31.01.2024 - Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoana se situeaza pe primul loc in intentiile de vot la alegerile prezidentiale, cu 26,5%, urmat de Marcel Ciolacu – 18,9%, Diana Sosoaca – 14%, George Simion si Nicolae Ciuca, indica datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. In varianta…

Cum și-a tradat Sorin Grindeanu propriul partid: NU am votat PSD la prezidențiale! Nu am putut!

15:50, 27.01.2024 - ”Eu, in 2014, l-am votat pe Victor Ponta si in 2019, in turul doi, n-am fost la vot. Pentru prima data, pesedist vechi, n-am putut sa merg in turul doi la vot. Si nici in turul intai”, a spus Sorin Grindeanu.In 2019, Sorin Grindeanu era presedinte al ANCOM. Ulterior, a fost ales prim-vicepresedinte…

Kelemen Hunor, mesaj politic de la Cluj: „Ar trebui sa intram la guvernare dupa alegerile din 2024”. UDMR, sub pragul electoral de intrare in Parlament, in sondaje.

15:25, 19.01.2024 - Liderul UDMR Kelemen Hunor crede ca formațiunea politica pe care o reprezinta trebuie sa intre la guvernare, in urma alegerilor din acest an. Potrivit sondajelor de opinie, Uniunea Democrata Maghiara din Romania risca sa nu treaca pragul electoral.


Ce parere ai despre aceasta stire?